Doi bărbați din Timiș, infectați cu COVID-19, au murit. Bilanțul a urcat la 46 de morți

Alte două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus . Este vorba despre doi bărbaţi din judeţul Timiş. Bilanţul morţilor a urcat la 46.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Doi bărbați din Timiș, infectați cu Covid-19, au murit

Alte două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate luni după-amiază, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 57 şi 70 de ani, din judeţul Timiş. Bilanţul morţilor a urcat la 46.


In articol:

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 45-lea deces este al unui bărbat de 57 de ani, din judeţul Timiş. În 27 martie acestuia i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara, iar rezultatul testării, din 28 martie, a confirmat că pacientul este pozitiv.

Bilanțul a urcat la 46 de morți 

El a murit în 29 martie la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara. Bărbatul avea şi alte afecţiuni: cardiopatie, TBC, diabet zaharat tip II. El a avut contact cu familia, din Germania.

Citeste si: Tragedie în muzica rock! Alan Merrill, autorul piesei „I love Rock 'N' Roll”, a decedat din cauza coronavirusului

Citeste si: Klaus Iohannis, apel către antreprenorii români: „Fiți pro-activi! Vrem să promovăm produse românești”

Citeste si: Coronavirus România! Un copil de un an se află printre pacienţii nou confirmaţi

Al 46-lea deces este al unui bărbat de 70 de ani, tot din judeţul Timiş. Şi acestuia i s-au recoltat, în 27 martie, probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara, rezultatul testării, din 28 martie, arătând că pacientul este pozitiv.

El a murit în 29 martie, la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara. Bărbatul avea şi alte afecţiuni: cardiopatie, diabet zaharat tip II şi a avut contact cu caz confirmat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate