Doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au mutat în Italia? Pozele care îi dau de gol

Doi concurenți de la Puterea dragostei au plecat în Italia imediat după ce s-au încheiat restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ricardo și iubita lui, Deea, Andreea Ardelean pe numele complet, se află acum în Italia. Cei doi au postat mai multe poze și filmulețe de pe plajă, dar și din casa unde locuiește mama Deei. Nu se știe însă dacă Ricardo și Deea se vor muta în Italia sau au ajuns acolo doar pentru vacanță.

fara descriere

După ce au părăsit Puterea Dragostei, Ricardo și Deea au locuit împreună în apartamentul părinților lui Ricardo, din Severin, Mehedinți. Acolo au stat până în urmă cu câteva zile, când cei doi au luat drumul Italiei.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, afirmația cu care a șocat întreaga casă. Este vorba despre Ramona: „Vreau s-o...”

Citeste si: Incredibil! Cum a încercat Rafaelo să o cucerească pe Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița! Cu ce replici a încercat să o dea gata

fara descriere

Ricardo și Deea de la Puterea dragostei se mută in Italia ”Am plajă în fața casei”

Deea a locuit înainte de a ajunge la Puterea dragostei în Italia, acolo unde stă și mama ei. În perioada în care era în casa Puterea Dragostei, Deea a mărturisit într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro unde locuiește ea în Italia, acolo unde spera că se va duce cu Ricardo. ”Eu stau lângă Genova, am plajă în fața casei. Nu ne-am hotărât unde ne vom muta împreună după ce vom pleca de la Puterea Dragostei. Avem mai multe opțiuni și asta e bine”, spunea Deea când era în casa Puterea dragostei și își făcea planuri cu Ricardo. 

fara descriere

De altfel, în planurile iubitei lui Ricardo intra chiar o afacere în Italia. Deea și mama ei își doreau să deschidă un salon de înfumusețare, însă planurile lor au fost oprite din cauza epidemiei de coronavirus.

Citeste si: Două concurente de la Puterea dragostei, agresate în plină stradă: „I-a dat un picior și cu pumnul”

Deea a ajuns la Puterea dragostei direct din Italia

Deea a povestit pentru WOWbiz.ro cum a ajuns de fapt la Puterea dragostei direct din Italia. Deea și Andra Volos sunt prietene bune, amândouă fetele au locuit în Italia, unde s-au și cunoscut. Într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro, Deea a mărturisit cum a ajuns ea de fapt în show-ul filmat la Istanbul.

fara descriere

”Vorbeam cu Andra și ea mi-a spus să-i trimit un bagaj. Mi-a dat numărul de telefon al omului de la casting. El mi-a văzut poza de la profil și m-a întrebat dacă nu vreau să vin la Puterea Dragostei. Am acceptat, dar nu i-am zis Andrei, a fost o surpriză, ea m-a văzut direct aici”, a povestit Deea despre cum a ajuns ea în casa Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate