Doi concurenți de la ”Puterea Dragostei”, surprinși îmbrățișați! Pasiunea lor secretă, devoalată! Cine i-a intrat în grații Larisei? Avem DOVADA

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” este una dintre concurentele care, în ciuda faptului că nu au rezistat prea mult în competiția moderată de Andreea Mantea, a reușit să impresioneze suficient de mulți concurenți și, mai mult decât atât, să îi facă să se... gândească la ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Iar unul dintre concurenții de la ”Puterea Dragostei” care a insistat suficient pe lângă Larisa a fost Raju, cei doi fiind surprinși, de curând, în Centrul Capitalei, îmbrățișați.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” spune lucrurilor pe nume când vine vorba de Bogdan Mocanu! De ce l-a sedus iar apoi l-a abandonat

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre relația ei cu Culiță Sterp! A recunoscut totul: ”Voiam să fie ceva mai mult” EXCLUSIV

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” atac dur la Bianca! ”Livian a fost un colac de salvare”

Între Larisa și Raju de la ”Puterea Dragostei” nu se anunța o mare apropiere, cu atât mai mult cu cât focoasa brunetă era curtată de personajele cele mai iubite ale emisiunii și, un timp, chiar a cochetat cu Bogdan Mocanu. Cu toate acestea, zilele trecute, cei doim, în mare secret, s-au văzut. Și, mai mult chiar, s-au îmbrățișat îndelung. E adevărat, nu pentru că între ei s-a născut o relație de amor, ci pentru că Larisa și Raju de la ”Puterea Dragostei” au fost actori, jucând rolul unor îndrăgostiți.

fara descriere

”Mi-a propus să joc în acest clip și am acceptat imediat pentru că îmi plac foarte tare versurile, mă caracterizează. Mă simt oarecum flatata pentru că este prima lui melodie de dragoste, este o melodie unde se regăsesc multe fete care iubesc. Pe scurt, este vorba despre un băiat de cartier care promite mereu iubitei că o să se cumințească... Raju s-a gândit că are nevoie de o fată suavă, cuminte și frumoasă, iar dintre toate fetele m-a ales pe mine. A vorbit mereu foarte frumos de mine și m-a respectat... E adevărat, a mai filmat un clip cu Bia și cu Anamaria, dar acel clip este foarte diferit, fetele sunt în costum de baie și transmit cu totul și cu totul altceva decât eleganță și respect”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, scoțându-și, de fapt, puțin ”gheruțele” la fostele ei rivale din show-ul moderat de Andreea Mantea.

fara descriere

Larisa de la Puterea Dragostei, relație cu Adrian Alexandrov și Culiță Sterp

Deși susține că sunt doar amici, Larisa de la ”Puterea Dragostei” pare că regretă decizia de a nu îl fi ”îmbrobodit” pe Culiță Sterp. ”Nu pot să zic, e un băiat foarte frumos, dar dacă nu iese... Mi-e frică oarecum. Dar, sincer, eu m-am gândit că ar putea fi ceva între noi doi. Îmi și doream la un moment dată să fie ceva între noi doi. Mă uitam foarte mult, îl testam, vedeam ce planuri are de viitor. Doar că el acum a scăpat (după divorțul dificil de Carmen de la Sălciua, n. red.) ca și câinele din lanț și vrea să eexperimenteze tot. Și mă gândeam că dacă intru într-o relație cu el mă face să sufăr și... ”, își motivează, nu foarte convingătoare, alegerea.

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate