Doi deputați PSD au fost amendați într-un fast food din Centrul Vechi, pentru că au refuzat să poarte mască și i-au înjurat pe polițiști

Doi deputați PSD au fost amendați cu 2.600 de lei după ce, aflați într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei, au refuzat să poarte mască și au făcut scandal. Bărbații i-au înjurat pe polițiști.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

Doi deputați PSD au fost amendați într-un fast food din Centrul Vechi, pentru că au refuzat să poarte mască și i-au înjurat pe polițiști
Doi deputați PSD au fost amendați într-un fast food din Centrul Vechi, pentru că au refuzat să poarte mască și i-au înjurat pe polițiști

Este vorba despre deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă. Unul dintre ei a fost amendat cu 1.600 de lei, iar celălalt cu 1.000 de lei. Oamenii legii nu au deschis dosar penal. Cei doi le-ar fi spus poliţiştilor inclusiv că ei le plătesc salariile şi că nu sunt demni de haina pe care o poartă.

În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citeste si: George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan a fost surprinsă în timp ce se săruta la mare cu noul iubit: „Să avem grijă...”

Citeste si: Scandalul dintre Mirela Vaida și Emily Burghelea a fost regizat? Ce scrie, de fapt, în contractul de muncă al fostei asistente tv

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Vulpița s-a mutat cu sora sa în apartamentul pe care îl împărțea cu Viorel. Unde stă acum bărbatul. „Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată”  

În urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora, relatează Poliţia Capitalei.

Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar.

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, precizează poliţiştii.

Cele două persoane sunt doi deputaţi PSD de Vaslui, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, conform unor surse din poliţie, informează News.ro.

Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Stativă cu 1.000 de lei, pentru încălcarea Legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Explozie de cazuri de COVID! Măsurile de relaxare au adus o creștere cu 232%!!

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost văzută în public cu noul iubit: „Îmi place să...”

Mihai Bendeac, amenințări cu moartea pe rețelele de socializare: „Îl omor dacă îl prind...”

Florin Salam îl face praf pe Florin Pește! Regele manelelor i-a dedicat o melodie obscenă de-ale lui Romeo Fantastik

Sfatul zilei, miercuri, 23 septembrie 2020. Capricornii vor primi o veste proastă de la o persoană apropiată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies