Doi jurnaliști, morți într-un accident de mașină. Se întorceau de la o filmare despre pandemia coronavirus

Filmările unui documentar despre pandemia actuală a condus doi jurnaliști spre moarte.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Doi jurnaliști, morți într-un accident de mașină. Sfârșit tragic pentru doi jurnaliști care pregăteau un documentar legat de pandemie de coronavirus.
Doi ziariști video de la RFE și RL, Radio Free Europe și Radio Liberty, au murit joi noaptea într-un accident de mașină în Belarus. Alături de ei se mai afla și regizoarea documentarului, care se află acum în stare gravă la spital.

Vladimir Mikhailovski, în vârstă de 33 de ani, și Maksim Gavrilenko, de 26 de ani făceau parte din echipa de filmare a televiziunii Current Time.
regizoarea de filme documentare Lyubov Zemtsova, de 28 de ani, care conducea echipa, a fost transportată la secția de terapie intensivă a unui spital din Minsk.

Citeste si: Gestul memorabil al unei tinere violoniste! A cântat în curtea Spitalului Fundeni pentru pacienți și cadrele medicale

 

Președintele REL/RL Jamie Fly și editorul de la Current Time Kenan Aliyev, s-au arătat devastați de pierderea colegilor lor.

Citeste si: Sibiu: Un bărbat dintr-un centru de carantină a ameninţat că se aruncă de la etajul al doilea

 

„Aceasta este cea mai proastă știre posibilă” și „Au fost oameni strălucitori, talentați și inspiranți, au făcut parte dintr-o nouă inițiativă pe care am lansat-o pentru a aduce cele mai bune povești din Belarus pentru publicul care știe puțin sau nimic. Ei și-au făcuy munca cu un spirit de prospețime și speranță pe care am simțit-o cu toții. Pierderea lui Vladimir și Maksim este devastatoare, iar noi îi jelim cu familiile lor. Ieri a fost ziua de naștere a lui Lyubov. Toți cei de la RFE / RL sperăm și ne rugăm ca ea să se poată recupera”, sunt două dintre mesajele care arată ce lasă în urmă jurnaliștii, potrivit spynews.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate