Doi oradeni, arestati in Ungaria dupa ce si-au facut o fabrica ilegala de contrafacere a tigarilor! Aveau marfa de doua milioane de euro!

Doi oradeni au fost rerinuri inUngaria dupa ce si-au facut o fabrica ilegala de contrafacere a tigarilor, autoritatile ungare confiscand de la ei peste 31 de tone de tigari si tutun, valoarea accizelor pentru produsele accizabile confiscate depasind doua milioane de euro.

Distribuie pe:

fara descriere

Politistii au stabilit ca gruparea, coordonata de doi frati din Oradea, se ocupa de productia de tigarete contrafacute si distribuirea acestora pe piata neagra din Romania, Ungaria, Italia si alte state comunitare.

"Anchetatorii au stabilit ca grupul a amenajat intr-o hala din localitatea ungara Szolnok, situata la aproximativ 150 de kilometri de granita cu Romania, o fabrica de tigarete", se arata in comunicatul Politiei.

Autoritatile au descoperit si confiscat doua linii complete de productie de tigari, precum si 450.000 pachete tigari "Plugarul" contrafacute, 31.000 de kilograme de tutun maruntit, echivalentul a 1.650.000 pachete de tigari, 856 kilograme frunze de tutun, 363.000 sigilii fiscale moldovenensti contrafacute si 1230 kilometri de hartie pentru tigari.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate