Doi părinți au avut fantezii bolnave cu bebelușul lor nenăscut! Pe fetița lor de doi ani au violat-o și bătut-o crunt. Poliția și-a făcut cruce când s-a descoperit imaginea pe Facebook

Doi părinți au fost arestați, după ce s-a aflat că au avut fantezii bolnave cu copilul lor nenăscut, iar pe fiica lor au violat-o și bătut-o.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Doi părinți au fost încătușați de oamenii legii, după ce s-a aflat că au avut fantezii cu bebelușul lor nenăscut. Mai mult decât atât, micuța lor, în vârstă de doi anișori, a fost violată și bătută.

Pe rețelele de socializare, cei doi părinți au reușit să creeze o situație scandalizată, după ce au postat o imagine pe Facebook în care apare o imagine pornografică cu cea mică.

Gerrad Coddington, în vârstă de 25 de ani, și Chrstina Nelson-Coddington, în vârstă de 29 de ani, sunt cei doi părinți care au bătut-o și au violat-o pe micuța lor. Aceștia sunt originari din Oklahoma.

Cei doi părinți sunt judecați pentru viol de gradul întâi, incest, abuz asupra copilului.

”Ancheta dezvăluie că infracțiunile care implică copilul minor sunt incredibil de dureroase”, susține Mike Hunter, procuror general, conform The Sun.

Citeste si: O femeie, acuzată că și-a lăsat copilul în mașină, pe o căldură sufocantă! Cum a fost găsit micuțul

Citeste si: Șocant! Un copil de doi ani a căzut de la înălțime! Ce făcea mama lui, în acest timp!

Citeste si: Șocant! Un tânăr de 19 ani a fost la un pas de moarte, după ce radiatorul mașinii i-a bubuit în față

Fetiță de 6 ani, legată de mâini și abuzată

Ancheta a mai scos la suprafață o altă informație terifiantă. Procurorul general a aflat că o altă fetiță în vârstă de șase ani a fost legată de mâini cu cătușele tot în Oklahoma. De asemenea, fetița minoră a fost torturată cu un taser.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate