Doi părinți din Constanța s-au sincis în ziua în care copilul lor a murit din cauza unei boli! În urma lor a rămas doar un bilet cutremurător de adio

Nicuşor şi Vangheliţa Aravă din Constanța s-au sinucis, după ce fiul lor, Cristian, a murit. Micuțul fusese diagnosticat cu șapte ani în urmă cu chist adânc în creier şi serioasă hidrocefalee.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Nicuşor şi Vangheliţa Aravă din Constanța s-au sincucis după ce fiul lor a murit. Copilul suferea de o boală gravă, iar eu au făcut eforturi disperate pentru a-l vindeca. Din păcate, micuțul a murit după ce a urmat tratamente grele și costisitoare timp de mai mulți ani la rând.

Pe când Cristian avea doar zece ani, medicii le-au spus părinților că nu se mai poate face nimic pentru el.

După ce el a murit, Nicușor și Vangheliţa Aravă și-au pus și ei capăt zilelor, convinși că viața lor nu mai are sens fără copilul pe care au încercat din răsputeri să-l salveze. Cei doi au lăsat în urma lor o scrisoare de 13 pagini în care au povestit drama prin care au trecut și și-au motivat decizia de a-și încheia socotelile cu viața.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Mai întâi s-a spânzurat mama lui Cristian, ajutată de soțul ei. Apoi, după ce a pus trupul neînsuflețit al femeii pe un pat, bărbatul s-a sinucis și el. Grozăvia a ieșit la iveală abia după câteva zile, când vecinii au anunțat că dinspre apartamentul lor venea un miros greu de suportat.

„Am simţit că vreau să mor chiar în momentul acela, totul în jurul nostru se năruie, nu se poate reda în cuvinte ce simt o mamă şi un tată la aflarea unei asemenea veşti îngrozitoare despre propriul lor copilaş ,dulce, care nu împlinise, înca nici măcar 3 anişori”, a scris mama lui Cristian, în urmă cu zece ani, într-o postare pe blogul ei.

Ce spune procurorul despre acest caz înfiorător

„Copilul era bolnav de mai mulți ani. Soțul avea 47, iar femeia avea 46 de ani. Într-un carnet de 13 pagini au scris, și el și ea pentru că erau două scrisuri diferite, despre boala copilului, despre cum s-au chinuit, că nu mai suportă, că sunt foarte necăjiți din cauza acelui copil bolnav și că preferă să plece toți trei în altă lume. Își cereau iertare. Probabil nu i-au mai dat tratamentul copilului pentru că pe data de 2 noiembrie i-au dat ultimul medicament, conform unui table cu zilele și orele în care îi administrau tratamentul, după care au scris în altă agendă că în noaptea asta copilul a fost mai liniștit.

Citeste si: El e Philipp Plein de România! Realizează geci din piele de crocodil pentru oligarhii ruși! Cine e cântărețul român care a comandat o haină de 10.000 euro?

Probabil i-au dat o substanță toxică ca să îl ucidă ori nu i-au mai dat medicamentul ca să îl lase să moară liniștit, fără medicamente. După aceea s-au spânzurat, probabil. Femeia a fost găsită în pat lângă copil, dar avea stras de spânzurare în jurul gâtului. Probabil s-a spânzurat și a pus-o soțul moartă lângă copil. Apoi el s-a spânzurat și a fost găsit spânzurat în bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procuror şef secţie Sadîc Zafer.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

El e Philipp Plein de România! Realizează geci din piele de crocodil pentru oligarhii ruși! Cine e cântărețul român care a comandat o haină de 10.000 euro?

Din culisele filmelor pentru adulți! Românca Sandra Romain trebuia să filmeze cu un actor de culoare... dar a apărut ”Protecția copilului”

Culiță Sterp, după împăcarea cu Carmen de la Sălciua, a comis-o! A petrecut noaptea cu două concurente de la ”Puterea Dragostei” Scandalul e uriaș, iar WOWbiz.ro are toate...

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr! S-a întâmplat în această dimineață într-un club de manele

Veste bună pentru români! Izolarea pentru persoanele care vin din străinătate va putea fi înlocuită cu test COVID-19!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies