Doi pensionari s-au îmbogățit după ce au jucat la loto și au câștigat! Averea lor se ridică la circa 26 de milioane de dolari

Cei doi au aplicat timp de 6 ani aceeași schemă și au câștigat!

S-au îmbogățit din biletele la loterie
S-au îmbogățit din biletele la loterie[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

În timp ce unii, dependenți de jocurile de noroc, nu reușesc decât să dobândească experiență, doi bătrâni americani au reușit performanța de a se îmbogâți cu 26 de milioane de dolari din loterie! Timp de 6 ani la rând aceștia au reușit să obțină sume importante din acest joc de noroc. 

Jerry și Marge Selbee au făcut avere din loterie 

Jerry și Marge Selbee nu sunt doar doi pensionari norocoși din SUA, ci au reușit să își dea seama cum funcționează sistemul loteriei de stat, iar pe parcursul a șase ani de jocuri au agonist circa 26 de milioane de dolari! Chiar dacă pare o ficțiune, povestea lor este cât se poate de reală. 

Jerry a reușit să deslușească mecanismul jocului
Jerry a reușit să deslușească mecanismul jocului[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Leo de la Strehaia face revoluție pe Youtube și dă premii de peste 30.000 euro abonaților lui! Anunțul incredibil al ”prințului țiganilor”

Jerry Selbee, a obținut o licență în matematică, iar cifrele pentru el nu erau deloc o nebuloasă. Ba mai mult, acesta a descoperit o nouă loterie, Winfall, iar după ce a inspectat broșura câteva minute, și-a dat seama cum poate să depășească cotele! Imediat după ce a făcut această descoperire uimitoare, care avea să le schimbe viața pe plan financiar, cuplul a renunțat la magazinul pe care-l conducea

de 17 ani și s-a pensionat mai devreme. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Jerry Selbee a descifrat schema câștigătoare care l-a făcut putred de bogat

Jerry mergea la o sucursală și își cumpăra mii de bilete.

Acesta și-a dat seama că că dacă va juca bilete în valoare de 1.100 de dolari, va avea unul câștigător cu patru numere, ceea ce îi va aduce un câștig extra de 1.000 dolari. Totodată, acesta urma să aibă cu circa 19 bilete cu trei numere câștigătoare pentru care i-ar ieși un profit de 1.900 de dolari. 

S-au îmbogățit din biletele la loterie
S-au îmbogățit din biletele la loterie[Sursa foto: PixaBay]

La prima încercare, pensionarul și-a dublat banii dați pe bilete.

Acesta a dat circa 3.600 de dolari pe ele și a câștigat 6.300 de dolari. A „investit” a doua oară suma de 8 mii de dolari și aproape că a dublat-o. Când a fost sigur că schema sa funcționează și-a anunțat soția și au început să joace pe sume de sute de mii de dolari. 

Citeste si: Când are loc loteria bonurilor fiscale din ianuarie 2021

Însă la scurt timp, loteriadin Michigan a fost închisă din cauza lipsei vânzărilor, însă aceștia au găsit imediat un al joc în Massachusetts, la aproximativ 1.400 km distanță. 

„De fapt, este doar aritmetică de bază. Am găsit un singur lucru cu adevărat remarcabil. Acesta este că nimeni altcineva nu părea să-l înțeleagă” a declarat Jerry Selbee. 

Jerry și Marge Selbee au făcut avere din loterie 
Jerry și Marge Selbee au făcut avere din loterie [Sursa foto: Captură ]

Jerry Selbee a păstrat și toate bilete pe care le-a pierdut de-a lungul acestor ani, iar dacă ar fi fost câștigătoare, bărbatul ar fi câștigat 18 milioane de dolari!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 27 septembrie 2020. Vezi numerele extrase - LIVE

UPDATE Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 20 septembrie 2020. Vezi numerele extrase - LIVE

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 3 septembrie 2020. Vezi numerele extrase - LIVE

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies