Doi politisti si un jandarm din Iasi, condamnati la inchisoare! E revoltator cum au nenorocit in bataie un barbat de 57 de ani

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Sentinta a fost pronuntata in cazul celor doi politisti de la politia din Prisecani, judetul Iasi, care au rupt in bataie un barbat de 57 de ani. Impreuna cu ei, un al treilea agresor, un jandarm, a fost si condamnat la inchisoare.

Sentinta a venit a ca urmare a unor fapte odioase comise in august 2013, atunci cand Alexandru Gheorghe, Constantin Lucian Petrea si Claudiu Nedelcu l-au batut pe Constantin Plop, in contextul unei investigatii.

Victima a fost batuta la sediul politiei pana cand si-a pierdut cunostinta de mai multe ori. Agresorii il udau cu apa pana se trezea, iar apoi continuau sa il bata. In timpul agresiunilor, Constantin Plop era legat la maini si la picioare cu un cablu.

Medicii de la spital au stabilit ca victima avea cinci coaste rupte si o vertebra.

„Conduita adoptată după săvârşirea infracţiunii şi în cursul procesului penal de către fiecare dintre cei trei inculpaţi indică că niciunul dintre aceştia nu regretă faptele săvârşite şi sfidează nu doar legile dreptului penal, ci şi pe cele ale bunului simţ. Astfel, niciunul dintre cei trei inculpaţi nu a recunoscut săvârşirea faptei, negând orice participare infracţională”, au precizat judecătorii care i-au condamnat pe cei trei oameni ai legii.

Cei trei au primit o pedeapsa de aproape 3 ani de inchisoare, urmand sa achite victimei lor si o despagubire de 50.000 de lei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate