Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive

Mobilizare extraordinara a Faimosilor de la “Survivor Romania”, acestia s-au redresat, au regandit strategia competitionala si au reusit sa aduca doua victorii consecutive, in cele mai importante meciuri ale saptamanaii – jocurile de protectie in fata eliminarilor.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Doi Razboinici propusi spre eliminare la “<a target=Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive kalooga_36441" />


In articol:

  Pe langa imunitatea dobandita, in urma victoriilor repetate, Faimosii au intrat si in posesia proviziilor atat de necesare pentru a capata forta pentru jocurile viitoare.

  Citeste si: VIDEO | Timişoara: Un bărbat care s-a întors recent din Italia, internat la spital cu suspiciune de coronavirus, după ce a acuzat stări de rău

  Citeste si: Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

  Citeste si: Ei sunt Războinicii de la Survivor România propuși spre eliminare

  Batalia sportiva de aseara de la “Survivor Romania” a fost foarte stransa, echipa albastra a condus meciul, pana la un moment dat, insa tenisunea intre Faimosi si Razboinici a atins cote alarmante in momentul in care s-a jucat punctul decisiv; scorul de egalitate intre cele doua echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenti din fiecare echipa, fata si baiat, punctul adjudecat de Faimosi, la stafeta mixta, castigat la secunda, a adus dezbinare in echipa Razboinicilor.

  Doi Razboinici propusi spre eliminare la “Survivor Romania”. Faimosii, doua victorii consecutive

  Andi: “Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astazi!”

  Strategia pusa la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe Emanuela in locul Lolei sa concureze la stefeta mixta, a fost considerata de Razboinici o miscare gresita, care i-a pus in postura de pierzatori.

  “Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astazi!”, spunea Andi Constantin aseara, la finalul jocului.

  In consiliul de eliminare de duminica, Lola a fost votata aproape in unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurenta propusa spre eliminare.

  Editia de sambata “Survivor Romania”, incheiata tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate