Doi soldați ucraineni s-au căsătorit pe câmpul de luptă, în timpul bombardamentelor Rusiei! Și-au jurat iubire veșnică și au plecat să-și apere țara

Nici măcar războiul început de Vladimir Putin nu a putut să înfrângă iubirea dintre doi ucraineni. S-au căsătorit în timpul bombardamentelor!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Imaginile cu doi soldați ucraineni care s-au căsătorit în timpul războiului cu Rusia, printre baricadele pregătite ca să-i împotmolească pe ruși, fac înconjurul internetului. Oamenii sunt impresionați de gestul lor, dar și de curajul de care dau dovadă. 

Doi soldați din Ucraina au sfidat războiul și s-au căsătorit pe câmpul de luptă 

Este imaginea care a reușit să înduioșeze inimile tuturor. Pe 24 februarie 2022, Putin dădea ordin ca trupele sale să invadeze Ucraina. Odată cu izbucnirea acestui război, oamenii și-au lăsat prezentul și viitorul în Ucraina și au fugit către țări unde să fie în siguranță. Doi militari, însă, au sfidat războiul liderului de la Kremlin și s-au căsătorit pe câmpul de luptă, printre dărâmâturile provocate de atacurile agresive ale rușilor.

A fost un eveniment atipic, unde nu s-au auzit clopotele de nuntă, ci sirele de război și au răsunat exploziile cauzate de rachete. Mireasa nu a purtat rochie albă, ci a fost echipată în costum militar, iar aceeași ținută a avut-o și mirele. Limuzina nu i-a dus spre locul unde ar fi trebuit să aibă loc petrecerea, ci imediat după ceremonie s-au urcat în mașina de luptă și au plecat spre câmpul de luptă, acolo unde își vor apăra țara! 

„Ucrainenii sunt plini de dragoste unii pentru ceilalți, dar și pentru țara lor și vor da totul pentru că urăsc acest război!

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Ieri, în regiunea Rivne din Ucraina, fără o rochie albă, prieteni sau părinți, dar cu un buchet delicat de flori pentru mireasă, doi soldați s-au căsătorit!

Cei doi ucraineni și-au jurat loialitate până la moarte. După ce și-au spus jurămintele, s-au îmbrățișat, iar mai apoi au plecat pe front pentru a apăra Ucraina!”, conform unei postări pe Facebook. 

Cum au reacționat internauții 

Citeste si: „Un semn că Ucraina este invincibilă” Pașaportul i-a fost „armură” unui adolescent de 16 ani, care a fost împușcat în timpul războiului

Postarea a devenit virală pe internet și acum face înconjurul lumii virtuale. După ce au înroșit butonul de apreciere, oamenii s-au grăbit să le transmită în secțiunea de comentarii numai urări de bine. Aceștia speră ca cei doi să se întoarcă teferi de pe fron și să-și întemeieze familia în deplină siguranță. 

Citeste si: Ce se întâmplă acum pe străzile din Kiev! Imagini și sunet de pe camerele de supraveghere care arată LIVE atmosfera de pe străzi

„Casă de diamante! Să aibă după ce se termină războiul/ Felicitări, multă sănătate tuturor și stop războiului din Ucraina/ Doamne ajută să se întoarcă sănătoși din acest război de groază. Felicitări/ Iubire pe timp de război/ Dumnezeu să vă binecuvânteze”, sunt doar o parte dintre mesaje internauților. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Un semn că Ucraina este invincibilă” Pașaportul i-a fost „armură” unui adolescent de 16 ani, care a fost împușcat în timpul războiului

„Aceasta este ceea ce noi numim umanitate” Mesajul emoționant al unui refugiat african, după ce a ajuns în România din calea războiului

Militar rus, hrănit și ajutat de civilii ucraineni să vorbească cu părinții săi! Soldatul a izbucnit în hohote de plâns

Săptămâna deciziilor importante pentru Lei, Pești și încă 4 zodii

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies