Doi soți, ambii șoferi de TIR, au venit cu autocamioanele la Starea Civilă! Imagini inedite surprinse la o nuntă din Cluj

Un bărbat și o femeie din Cluj, care și-au unit destinele recent, au mers cu TIR-urile la Starea Civilă.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Nuntă inedită în Cluj! Un bărbat și o femeie, ambii șoferi de TIR, nu au putut renunța la marea lor pasiune, așa că s-au prezentat cu autocamioanele chiar și la Starea Civilă din Gherla.

Ei bine, mai precis, o coloană de nuntași cu două capuri de TIR, decorate în cel mai mic detaliu, cu funde albe, flori și baloane colorate, au străbătut întreg orașul, bineînțeles, cu zgomotul claxoanelor, care a fost la el

acasă.

Citeste si: Reacția total neașteptată a lui Mario Fresh atunci când Alexia Eram a prins buchetul! Artistul a fugit cât l-au ținut picioarele

Mirele, originar din Gherla, iar mireasa din Săcălaia, și-au unit destinele sâmbătă, ajungând în fața ofițerului de Stare Civilă din Gherla, iar apoi a urmat o petrecere de zile mari, care a ținut până dimineața, potrivit Gherlainfo.ro.

Citeste si: „Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Doi soți, ambii șoferi de TIR, au venit cu autocamioanele la Starea Civilă! Imagini inedite la o nuntă din Cluj

Nuntă Gherla

[Sursa foto: gherlainfo.ro]
Doi soți, ambii șoferi de TIR, au venit cu autocamioanele la Starea Civilă! Imagini inedite la o nuntă din Cluj

Nuntă Gherla

[Sursa foto: gherlainfo.ro]

Eveniment similar și în județul Mehedinți

De precizat este că, ideea celor doi soți nu este una originală, asta pentru că un eveniment similar a avut loc și în județul Mehedinți.

Mai precis, în urmă cu ceva timp, invitații de la nunta a doi minori, cu vârstele de 11 și 12 ani, au venit cu TIR-urile la eveniment.

În autocamioane au fost puse canapele și fotolii pentru a asigura confortul nuntașilor, mai ales că petrecerea s-a ținut chiar în interiorul TIR-urilor. 

„Abia aștept să fiu mireasă și mamă” Viviana Sposub a dat vestea despre nuntă și copil! Când va face pasul cel mare cu George Burcea?

De precizat este că, evenimentul din Strehaia nu a fost dus la final fără incidente, asta pentru că la petrecere și-au făcut apariția și oamenii legii, dat fiind faptul că era vorba despre o căsătorie între doi minori.

Așadar, după mai multe verificări, s-a stabilit că nu este vorba despre o căsătorie propriu-zisă, ci de o promisiune de legământ oficial la împlinirea vârstei de 18 ani.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani.”, au transmis polițiștii din Mehedinți.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Relațiile dintre Rusia și SUA „ sunt la zero Kelvin”. Ce spun specialiștii despre conflictul rece dintre superputerile lumii? | EXCLUSIV

OMS, anunț neașteptat despre variola maimuței! Detaliile de ultimă oră oferite de specialiști privind boala

Rusia, amenințare directă la adresa României: „Se dorește crearea noii Românii Mari”. MAE a reacționat imediat

7 zodii vor avea o săptămână perfectă iar 5 zodii trebuie să fie atente

Veste teribilă despre Vladimir Putin. Nu mai SCAPĂ! S-a întâmplat după 20 de ani

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

Cine primește 700 de lei în iulie. Precizări de la Casa de Pensii

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies