Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, declarații sfașietoare: "Nu mai pot de tristețe. Îl plâng în fiecare zi"

Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, a rămas una din cele mai apropiate persoane din viața văduvului Ilenei Ciuculete, după moartea artistei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, a rămas una din cele mai apropiate persoane din viața văduvului Ilenei Ciuculete, după moartea artistei.
Femeia a fost cea care l-a alinat în zilele în care-și plângea "Zânica" și tot ea a fost prima persoană contactată de autoritățile din Spania, după ce Galeș a fost implicat în accidentul auto mortal.
Anul acesta este primul Crăciun fără Cornel Galeș, iar Doina Belu nu și-a revenit nici acum din șoc.

”Primele sărbători de iarnă fără Cornel au fost triste. Ce rost mai au acum?! Nu mai pot de tristețe. Îl plâng în fiecare zi, dar acum ce mai pot face. Nu-l pot aduce înapoi. Pe masa mea stă și acum un tablou cu Ileana, pe care vreau să-l dau băieților ei. Doamna Viviana nu l-a lăsat pe Cornel să ia din pozele cu Ileana. (…) Alții s-au bucurat de ce a avut el. Eu mai puțin, dar vreau ca luna viitoare să organizez parastasul.

Averea lui? Care avere? El nu mai avea decât apartamentul acela din cartierul de lângă București. Apartament ce știu că era în litigiu cu băieții Ilenei. Cornel a investit mult în acel apartament. După ce l-a cumpărat, l-a renovat complet. Înainte să plece în Spania, Cornel a închiriat apartamentul și banii ce au fost în avans știu că i-a dat Vivianei să plătească una, alta. (…) Știu că fiica lui a vorbit cu Viviana și i-au luat lucrurile din Spania. Viviana a adus și mașina lui Cornel în România, dar nu știu cum s-a împărțit averea lui. De avere chiar nu știu nimic”, a mărturisit Doina Belu pentru cancan.ro.

fara descriere

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier din Spania

Cornel Galeș a murit la începutul lunii decembrie, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier grav.
Medicii din Spania au fost nevoiți să reconstruiască fața lui Cornel Galeș, pentru a putea fi recunoscut de apropiați.
Viviana, femeia cu care începuse o relație după moartea Ilenei Ciuculete, a fost cea care s-a ocupat de repatrierea trupului și organizarea înmormântării.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate