Doina Pană, fostul ministru al Mediului, intoxicată cu mercur! Cum se simte

Doina Pană, care a fost ministru al Mediului în Guvernul Tudose, a dezvăluit că a fost intoxicată cu mercur. În ce stare se află acum,

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Fostul ministru al Mediului, Doina Pană, a făcut dezvăluiri incredibile. Politicianul care a fost ministru al apelor și pădurilor în Guvernul Mihai Tudose susține că a fost otrăvită cu mercur.

După ce a început să se simtă rău, Doina Pană a mers în luna noiembrie 2017 la medic, unde i s-a spus că are o concentrație uriașă de mercur în corp.

Citeste si: Test de vedetă cu Alexia Eram şi Mario Fresh - Cum au ajuns cei doi îndrăgostiţi să se contrazică la filmare

Citeste si: Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă şi-au ales naşii de cununie! Atentie, sunt celebri! FOTO

Citeste si: Horoscop 13 - 19 mai 2019. Două zodii, aproape de a pierde totul!

Eu am făcut o plângere la poliţie. Nu pot să vorbesc despre anchetă, dar vreau să vă spun că problema e foarte veche din 2-3 februarie 2018, atunci am făcut plângerea şi aş fi tăcut în continuare pentru că interesul meu e să-i prindă decât să... adică n-am vrut să aduc nicio impietate cursului poliţiei, parchetului.

Eram ministru la păduri pe vremea Guvernului Tudose, în noiembrie 2017 am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că am probleme foarte mari cu inima, modificări pe EKG cu iminenţă de infarct, am urmat un tratament, chiar m-au văzut mai mulţi specialişti şi cu toate astea m-am simţit tot mai rău.

La un moment dat, pentru că epuizasem toate analizele specifice, s-au gândit să mă trimită într-un final la o analiză toxicologică şi în 15 ianuarie 2018 am aflat rezultatul: eram intoxicată cu mercur în concentraţie mare.

În ce stare se află acum Doina Pană

Am făcut tratamentul pentru eliminare, când a scăzut sub doza critică, ca procent, că l-am oprit pentru că e un tratament foarte dur şi elimini şi ce-i bun din tine. De atunci fac nişte alternative, dar lucrurile sunt bune în sensul că inima şi-a revenit complet, mi-au dispărut toate modificările de pe EKG, dar la nivel de ţesuturi durează ani până se elimină.

Acum, eu vă spun cinstit, n-aş fi intervenit deloc, dar nu ştiu de unde până unde a răsărit poveste şi a răsărit un articol în presă cu nişte tâmpenii care duceau în derizoriu o situaţie extrem de gravă, cum că am fost eu pe la preot, că aşa am aflat... Nu! La mine a fost totul făcut cu analize, medici, specialişti, şi nu doar că am plecat din Guvern, am făcut şi o plângere”, a dezvăluit Doina Pană pentru digi24.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate