Doina Spataru, la un an de la moartea Malinei Olinescu: "Invat sa traiesc cu durerea"

Doina Spataru a vorbit despre momentul emotionant oferit pe scena de la Vocea Romaniei cand a facut-o sa planga pe Loredana Groza cand a interpretat melodia "De-ar fi sa vii".

Distribuie pe:

fara descriereMama Malinei Olinescu a declarat ca inca nu s-a obisnuit sa traiasca fara fiica ei, desi saptamana viitoare se implineste un an de la moartea ei.

„În sufletul meu, chiar dacă acel cântec e de dragoste, mi-am pus toate trăirile... Se apropie şi 12 decembrie. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce am simţit şi simt, de altfel, în fiecare zi, iar în acea seară cu atât mai mult. În acel cântec mi-am pus tot sufletul, aşa cum e acesta din 12 decembrie anul trecut până în clipa aceasta şi cât voi mai fi pe pământ. Învăţ să trăiesc cu durerea, învăţ să mă bucur de fiecare zi cu durerea... Acum sunt invitată undeva şi e bine că nu sunt singură acasă”
, a declarat Doina Spataru pentru Ring.

Malina Olinescu nu a avut parte de o slujba de inmormantare pentru ca la momentul respectiv se credea ca s-a sinucis.

„Nu poate fi vorba de reîntregirea slujbei şi chiar nici nu mă mai apasă problema asta. Voi face slujba pentru sfinţirea noii cruci şi o slujbă mică pentru parastasul de un an. Mă mulţumesc şi cu atât pentru că sunt convinsă că acolo sus sunt altfel legile, nu ca pe pământ. Preoţii sunt oameni şi ei...”, a precizat cantareata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate