Doinita Oancea a trecut peste deceptia in dragoste si iubeste din nou! "Sunt foarte bine din punct de vedere amoros! Nu va spun cine este EL"

S-a iubit mai bine de 10 ani cu un coleg de breasla, dar au ajuns sa se desparta. A fost implicata intr-un scandal care nu era al ei, dar acum se pare ca a ingropat securea razboiului si a trecut peste.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere
Mai mult de atat, Doinita Oancea a dezvaluit in exclusivitate la WOWbiz ca iubeste din nou si ca totul ii merge iar foarte bine din punct de vedere amoros. "Din punct de vedere amoros sunt foarte bine. Nu vreau sa las loc de speculatii, ci doar va spun ca sunt bine. Nu vreau sa va spun pe cine o sa sarut in noaptea de Revelion. E secret.", a spus ea.

fara descriereS-a si pregatit cum trebuie pentru petrecerea de Revelion si stie ce va face. "Stiu ca, in noaptea dintre ani, trebuie sa ai lenjerie rosie. Sa ai bani, ca sa nu ai probleme financiare in noul an si, pe langa asta, am foarte multe dorinte in cap. Pentru 2015 vreau sa am un proiect, vreau sa joc undeva, pentru ca imi e dor, imi e dor de televiziune si de lumea teatrului.", a spus Doinita.  


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate