Doinita Oancea, cearta la cutite cu iubitul! "Nu mai suntem in relatii asa bune! Avem probleme!" - Divortul dintre Lora si Dan Badea este cauza!

Doinita Oancea a fost invitata Cristinei Siscanu si a lui Mircea Solcanu la "Draga mea prietena". A venit sa isi demonstreze calitatile in bucatarie, dar a sfarsit prin a-si exprima nemultumirea fata de anumite articole aparute in presa.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDoinita a spus ca in momentul de fata nu mai este in relatii foarte bune cu iubitul ei dupa ce s-a speculat ca acesta ar avea o relatie cu Lora si ca asta ar fi cauza divortului blondinei de Dan Badea. Pana la urma ea crede ca lucrurile se vor rezolva si vor trece peste aceasta problema. "E urat ca se scrie asta. Iti dai seama ca lui nu ii convinve deloc. Nu ii place sa apar public si mai ales cu astfel de lucruri. Va dati seama ca nu e adevarat nimic, dar nu ne-a picat bine. Acum pot sa zic ca avem probleme. Lora e prietena mea, ca si Dan. Nu se pune problema ca Ionut sa ma fi inselat cu ea. Oricum, cred ca in timp se vor rezolva lucrurile. Sunt sigura de asta", a spus Doinita la emisiunea matinala de la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate