Doinița Oancea cere ajutor pentru o fetiță de cinci ani! Motivul pentru care a ales să se implice într-o campanie umanitară

Îndrăgita actriță Doinița Oancea s-a implicat într-o campanie pentru ajutorarea unei fetițe de cinci ani, fără auz. Impresionată de povestea Alexandrei, Doinița Oancea a cerut ajutorul prietenilor și fanilor

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Doinița Oancea s-a alăturat de curând unei campanii umanitare pentru ajutorarea unei fetițe de cinci anișori. Actrița vrea să îi ofere fetiței șansa de a auzi din nou. 

Doiniţa Oancea îşi doreşte să o ajute pe Alexandra, o fetiță care s-a născut fără canale auditive

Doinița a explicat de ce a ales să se implice în acest caz și își încurajează fanii să o ajute pe Alexandra. 

Citeste si: Ioana Ginghină a spus adevărul despre relația dintre Alexandru Papadopol și Adriana Titieni. I-a fost sau nu infidel?

Citeste si: Cuvintele sfâșietoare ale unui copil de 3 ani care și-a văzut mama bătută de tatăl său. Ce a zis micuțul când a văzut-o cu fața vânătă

Citeste si: Un bărbat a făcut infarct după o partidă de sex. Întâmplarea s-a realizat în timpul serviciului și a fost considerată "accident de muncă"

“Pentru unii este o malformație ușoară, pentru ea și părinții ei cu siguranță nu. Unele ONG-uri au refuzat să o reprezinte și să o ajute pe motiv că nu este un caz atât de grav. E adevărat că viața ei nu atârnă de un fir de ață, dar la fel de adevărat e că noi toți o putem ajuta să ducă o viață normală și să ajungă un adult integrat în societate. Dacă fiecare dintre cei la care ajunge acest mesaj donează 10 lei, Alexandra are șansa să fie un copil fericit și un adult cu șanse egale de reușită, iar noi putem fi mândri că am contribuit cu un strop de magie la șansa ei!”, a declarat actrița. 

Doinița Oancea a postat un mesaj pe contul personal de socializare, prin care a cerut ajutorul oamenilor. 

"Alexandra are nevoie de canale auditive ca sa poata fi un om normal. Doneaza si tu!", a scris Doinița pe Facebook. 

fara descriere

Alexandra s-a născut cu o malformație foarte rară și nu are urechi: nu are nici pavilioane și nici canale auditive. O clinică din SUA o poate ajuta să audă prin intermediul a 4 operații cu o durată de 8 ore minimum fiecare. La cei 5 anișori, singura dorință este: ”Mami, ce frumoasă ești! Aș vrea să am și eu urechi ca tine”. Operațiile care o pot ajuta pe Alexandra să audă costă aproximativ 200.000 de euro. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate