Doinita Oancea vrea sa fie mama! "As vrea un baietel!" Vedeta este topita dupa copii! VIDEO EXCLUSIV!

Frumoasa bruneta a avut un an foarte bun din punct de vedere profesional. Afacerea cu haine pe care a deschis-o recent merge din ce in ce mai bine si, in sfarsit, protagonista noastra se gandeste si la planul sentimental. ##VIDEO502161##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

 

Frumoasa bruneta a avut un an foarte bun din punct de vedere profesional. Afacerea cu haine pe care a deschis-o recent merge din ce in ce mai bine si, in sfarsit, protagonista noastra se gandeste si la planul sentimental.
Doinita Oancea este foarte discreta cand vine vorba de o posibila jumatate, preferand sa rada complice sau sa dea raspunsuri evazive cand este intrebata daca exista un barbat special in viata ei. Cand vine vorba de copil insa, protagonista noastra nu se fereste sa declare, clar si raspicat, ca isi doreste un mostenitor. Nu stie cand va veni acesta, dar si-ar dori sa fie baiat. "O sa am si eu un copil, dar nu stiu daca in viitorul apropiat. In primul rand trebuie sa fiu sigura ca am langa mine omul potrivit. As vrea un baietel ca mi se pare mult mai usor de crescut. Ma rog, daca as avea o fata cred ca as "pampona-o" toata ziua. Se vedem acum, ce-o vrea Dumnezeu", a declarat Doinita pentru WOWbiz.ro.

fara descriereDoinita Oancea (dezvaluiri incredibile despre relatia ei cu Augustin Viziru) este foarte discreta cand vine vorba despre o posibila "jumatate", preferand sa rada complice sau sa dea raspunsuri evazive cand este intrebata daca exista un barbat special in viata ei.

Ei bine, cand subiectul de discutie se schimba de la domni, la copii, protagonista noastra nu se fereste sa declare, clar si raspicat, ca isi doreste un mostenitor. Nu stie cand va veni acesta, dar si-ar dori sa fie baiat.

"O sa am si eu un copil, dar nu stiu daca in viitorul apropiat. In primul rand trebuie sa fiu sigura ca am langa mine omul potrivit. As vrea un baietel ca mi se pare mult mai usor de crescut. Ma rog, daca as avea o fata cred ca as "pampona-o" toata ziua. Se vedem acum, ce-o vrea Dumnezeu", a declarat Doinita pentru WOWbiz.ro.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate