Doliu fără margini! A murit după o luptă crâncenă! Cazul ei este unul la 100.000, iar boala dă simptome asemănătoare gripei

Diana Ghișoiu a fost ucisă de meningită, deși părinții au sperat la o minune până în ultima clipă.

Autor: M.B.

In articol:

Diana Ghișoiu, o tânără de doar 24 de ani din Sibiu, a murit azi-noapte. Fata a fost diagnosticată cu meningită meningococică la începutul anului și, în ciuda eforturilor medicilor, ea nu a putut fi salvată. În momentulîn care a ajuns pe mâîinile lor, boala era deja într-un stadiu mult prea avansat.

Pe 6 ianuarie medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu au declarat moartea cerebrală a Dianei, dar familia a sperat până în ultima clipă într-o minune. Ei au ales să o țină conectată la aparate, dar în noaptea de 24 spre 25 ianuarie inima ei a încetat să mai bată, realtează turnulsfatului.ro. 

Citeste si: Vremea face ravagii în sudul României! Autostrăzi blocate și autoturisme înzăpezite

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Poleiul face victime în București! Două persoane au ajuns să le fie amputate picioarele

Citeste si: Cum va fi vremea în București până duminică! Când vom scăpa de ploaie

Cazul Dianei, unul la 100.000

Specialiștii spun despre cazul Dianei că este unul la 100.000. Boala are simptome asemănătoare gripei, evoluează foarte rapid și este extrem de contagioasă.

„În cursul nopții trecute, inima pacientei diagnosticată cu meningită și aflată în moarte cerebrală, s-a oprit la ora 02.50 (asistolie). Reamintim că, din data de 6 ianuarie, tânăra fost declarată în moartea cerebrală, situație în care un pacient este decedat din punct de vedere medico-legal.

De atunci, pacienta s-a aflat într-o stare ireversibilă, conectată la aparate, funcțiile cardio-respiratorii fiind susținute în mod artificial în toată această perioadă în care s-a continuat aplicarea tratamentului”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„Ne exprimăm încă o dată întreaga compasiune față de familia tinerei și suntem alături de aceasta în momentele de imensă durere prin care trece.

Este un caz dramatic în care medicii SCJU Sibiu au făcut tot ceea ce era posibil din punct de vedere uman și medical pentru salvarea vieții pacientei dar din păcate acest lucru nu a fost posibil”, arată reprezentanții spitalului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies