Doliu imens în presă! Ioan Todan, jurnalistul care a fondat redacţia de Sport alături de Cristina Ţopescu, a murit

Lumea presei este cutremurată de încă o pieredere. Ioan Todan a murit la vârsta de 76 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Ioan Todan


In articol:

Doliu în lumea presei după ce s-a dat vestea că Ioan Todan, cel mai bun comentator la meciurile de rugby a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul morții sale a fost dat pe Facebook de colegul său de la TVR, Dragoș Bocanaciu. 

Citeste si: Lovitură dură la un an de la moartea lui Nicu Maharu. Mama controversatului interlop a căzut la pat de o lună! ”Îi este foarte rău”

Citeste si: Fratele lui Nelson Mondialu' a murit înecat! Dramele incredibile din viața celui care l-a crescut pe Livian de la Puterea Dragostei

Citeste si: Iubita unui fost concurent de la Puterea dragostei a devenit mamă pentru prima dată

Doliu imens în presă! Jurnalistul care a fondat redacţia de Sport alături de Cristina Ţopescu a murit

Ioan Todan, fost coordonator al Departamentului Sport al TVR și timp de mai mulți ani, Ioan Todan a fost comentator la meciurile de rugby, din Five și Six Nations, dar și la partidele primei reprezentative.

cristina topescu

Regretatul jurnalist a fost vicepresedinte al Comitetului Sport EBU (European Broadcasting Union se ocupa cu negocierea achiziționarii drepturilor sportive pentru toate competițiile sportive majore) și a deținut și rolul de consilier al presedintelui director general al TVR.

Ioan Todan

Împreună cu Tudor Vornicu, Cristian Țopescu și Emanuel Valeriu a înfințat redacția Sport a TVR.

În anul 1967, Todan a venit la TVR, la Direcția Economică, iar mai târziu, a trecut la Programe, unde a fost secretar general de redacție și a lucrat cu Tudor Vornicu. 

În 1990, alături de Cristian Țopescu și Emanuel Valeriu a înfințat redacția Sport a TVR, unde a ocupat mai multe funcții printre care pe cele de secretar general de redacție, realizator, comentator, director.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate