Doliu în armată! A murit la numai 40 de ani

Caporalul Gheorghe Căţoiu, în vârstă de 40 de ani, militar care a luptat în Afganistan şi Kosovo, a murit din pricina unei boli incurabile.

Autor: A. I.

Anunţul a fost făcut de cpt. Florin Jianu, fost comandant de companie în Batalionul 30 VM „Dragoslavele” din Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”.

„Ne părăseşte azi caporalul Căţoiu Gheorghe, Jimmy, cum îi spuneam toţi. Rămânem cu amintirile frumoase din Kosovo, din Afganistan şi din aplicaţiile în care el era zâmbetul companiei noastre. Astăzi vânătorii de munte de la Câmpulung îşi conduc pe ultimul drum un camarad ce se identifică cu ultimii 16 ani ai batalionului, un om care ne-a învăţat că optimismul trebuie să fie

o stare de spirit, un om pe care nu îl vom uita niciodată. Pleacă Jimmy, dar o parte din el rămâne aici, în sufletele celor care au împărţit cu el o lipie în Afganistan”, a declarat cpt. Florin Jianu.

Colegii lui “Gimboacă”, aşa cum era el cunoscut, au postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. „Astăzi ne luăm rămas bun de la camaradul nostru, caporal cls. III-a Gheorghe Căţoiu, Gimboacă cum îi spuneau prietenii, care a încetat joi din viaţă şi s-a alăturat bravei noastre oştiri din ceruri. Avea 40 de ani, 3 misiuni în teatrele de operaţii, în Kosovo şi de 2 ori în Afganistan, dar a fost răpus de o gravă şi nemiloasă boală. A fost luptătorul neînfricat, militarul model şi vânătorul de munte pe care l-am respectat, apreciat şi iubit cu toţii”, a fost mesajul postat de colegi pe Facebook.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în fotbal! A murit un mare antrenor

Doliu! Doi sportivi au murit într-un accident de maşină

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Închisoare pentru toți românii care fac acest lucru! CCR este așteptată să își dea verdictul

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

EXCLUSIV. Iulian Bulai (USR), sancționat de CNCD. Comentarii aberante despre Iisus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies