Doliu în cinematografie! A murit actorul Glyn Houston

Actorul Glyn Houston s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Doliu în lumnea filmului. Unul dintre cei mai cunoscuți actori ai generației sale s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. Deși decesul a survenit pe data de 30 iunie, abia astăzi s-a aflat că actorul a murit.

Actorul galez Glyn Houston a lăsat în urma sa multă tristețe, iar vestea dispariției sale i-a întristat nu numai pe cei apropiați lui, ci și pe fani.

Cu o carieră care s-a întins pe mai bine de șase decenii, Glyn Houston a murit la vârsta de 93 de ani, iar cel care a făcu anunțul trist a fost Dean Powell, care l-a ajutat pe actor să își scrie memoriile. Powell l-a caracterizat pe Houston ca pe un „adevărat gentilom”.

Citeste si: Oana Lis a luat licența! "Gata, am terminat! Sunt și eu cineva" - Ce note a obținut

Citeste si: Cu sutienul desfăcut și pipăită de Culiță Sterp! Ipostaza fabuloasă în care a fost filmată Simona de la Puterea dragostei

Citeste si: Doamne, cât a slăbit Dana Roba cu ajutorul Oanei Turcu! Cum a reușit să dea jos peste 18 kilograme în trei luni - proba blugilor

De-a lungul carierei sale, Houston a lucrat alături de actorii Clark Gable, Alan Ladd şi Lana Turner și a devenit cunoscut în anii 1950, atunci când a interpretat rolul iubitului personajului jucat de Joan Collins în „Turn the Key Softly”.
De asemenea, Houston a mai jucat în filmele „The Keep in the Family”, „The great game” ori „The Mystery of Edwin Drood”.

Actorul s-a născut Clydach Vale, Glamorgan, Wales, iar după ce a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, a fost pentru scurt timp actor de stand-up, iar prima sa apariție a fost în „The blue lamp”, în anul 1950.

În 1956 s-a căsătorit cu Shirley Lawrence, cu care are doi copii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate