Doliu în cinematografie! A murit la 74 de ani! Devenise celebru pentru "Rambo" şi "Total Recall"

Producătorul de film Andy Vajna a murit la vârsta de 74 de ani. El s-a stins în casa lui din Budapesta, din pricina unei boli incurabile.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Andy Vajna a devenit celebru datorită filmelor "Total Recall", mai multor pelicule din seria "Rambo" şi datorită "Evitei", filmul despre viaţa Evei Peron, în care rolul principal a fost interpretat de Madonna.

Arnold Schwarzenegger, alături de care Andy Vajna a lucrat în "Total Recall", în calitate de producător, a reacţionat pe Twitter după moartea legendei din cinematografie. Cunoscutul actor, fost guvernator al statului California, a transmis că Andy Vajna îi va lipsi.

„A fost un prieten bun şi o forţă revoluţionară în Hollywood. A dovedit că nu ai nevoie de studiouri să faci filme uriaşe. A avut o inimă uriaşă şi a fost unul dintre cel mai generoşi oameni pe care i-am cunoscut. Îmi va lipsi", a scris Arnold Schwarzenegger pe Twitter.

Şi lumea muzicală este în doliu, după ce fostul chitarist al lui Elvis Presley, Reggie Young, a murit la vârsta de 82 de ani. Reggie Young a decedat joi la domiciliul său din Nashville, Tennessee.

Reggie Young şi-a început cariera prolifică în Memphis. A început să colaboreze cu producătorul Chips Moman şi a ajuns, în 1964, să cânte în deschiderea trupei Beatles, cu trupa Bill Black Combo. Reggie Young a devenit ulterior cântăreţul celebrului Elvis Presley, al lui Willie Nelson, Waylon Jennings şi al multor altora.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate