Doliu în cinematografie! Un actor cunoscut a murit la 32 de ani

E din nou doliu în cinematografie, după ce cunoscutul actor Kevin Barnett a murit la numai 32 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Twentieth Century Fox şi Fox Entertainment, cu care Kevin Barnett a colaborat, în această dimineaţă.

Kevin Barnett era cunoscut pentru apariţiile sale în serialele de comedie Rel, Broad City sau The Eric Andre Show. De asemenea, a mai jucat şi în producţiile HBO "Funny as Hell" şi "Top Five". Kevin Barnett a fost actor de comedie, scenarist şi scriitor. Totodată, a fost co-producător al showului ”Rel”, pe canalul de televiziune Fox, alături de actorii Lil Rel Howery şi Josh Rabinowitz.

„Suntem foarte îndureraţi să anunţăm decesul prietenului şi clientului nostru, Kevin Barnett. A fost extrem de talentat şi o persoană minunată. Toate gândurile bune pentru familie şi prieteni. Ne este dor de el”, au transmis reprezentanţii Last Podcast family. Momentan, cauzele decesului nu sunt cunoscute.

Comedy Central, care şi-a adus aminte de contribuţia lui Barnett la Broad City, a scris pe Twitter: "A fost un extraordinar actor şi scenarist. Ne va lipsi foarte mult".

În ultima sa postare pe Instagram, în urmă cu două zile, actorul era vesel. El se afla în Mexic. "În Mexic. Mi-am cumpărat un pulover. Am fost acuzat de mai multe ori că nu-mi aparţine. În mintea mea tocmai i-am dat unei doamne nişte bani aşa că nu mai mi-e frig. Oricum, stilul greu", scria Kevin Barnett.

 
 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate