Doliu în familia lui Gabriel Oprea! ”Se spune că oamenii plăcuţi lui Dumnezeu pleacă mult prea devreme la El”

Este doliu în familia lui Gabriel Oprea. Cumnatul său, Valeriu Nicuţ, a murit.

Autor: A.V.

Fostrul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, a făcut un anunţ trist pe reţelele de socializare. Din păcate, cumnatul său, generalul Valeriu Nicuţ, a murit.

”Generalul Valeriu Nicuţ a trecut în veşnicie. Se spune că oamenii plăcuţi lui Dumnezeu pleacă mult prea devreme la El. Un astfel de om a plecat la ceruri în această noapte, lăsând în urmă multă durere şi suferinţă.

Valeriu Nicuţ, cumnatul şi bunul meu prieten, a părăsit această lume, pe care a iubit-o atât de mult.

Valeriu Nicuţ a fost general al Armatei României, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare, locţiitor al şefului Statului Major General, reprezentant militar al Statului Major General la Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa, la Mons, Belgia, şeful Secţiei Parteneriat din Divizia Cooperare şi Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internaţional, Cartierul General al NATO, Bruxelles, Belgia. Profesionalismul, expertiza şi prestigiul său militar mi-au fost sprijin real în activitatea de ministru al apărării naţionale şi apoi de vicepremier pentru securitate naţională.

Un exemplu de patriotism, un profesionist excepţional, un brav militar, Valeriu Nicuţ şi-a dedicat întrega viaţă Armatei şi Ţării. Cei care au avut bucuria să-l cunoască, l-au apreciat, l-au respectat şi l-au iubit.

Este o mare pierdere pentru Armata Română, pentru sistemul de securitate şi pentru România. Este o mare pierdere pentru UNPR.

Durerea provocată familiei de moartea sa este nemărginită. Eu am pierdut un prieten de o viaţă. Vali a fost un optimist incurabil, un suflet cald, un om luminos şi bun, care a iubit viaţa, a iubit oamenii. A trăit demn şi demn a plecat dintre noi. Şi-a dorit să fie în viaţă în ziua în care România a sărbătorit Centenarul Marii Uniri şi Dumnezeu i-a îngăduit să fie.

S-a stins noaptea trecută, împăcat.

Nu-l vom uita niciodată! Mereu va fi în inimile şi în rugăciunile noastre! Drum lin spre lumina, bunul meu prieten!”, arată Gabriel Oprea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primele declaraţii ale Cristinei Nedelcu după ce s-a întors de la Exatlon! A făcut dezvăluiri despre ce urmează să se întâmple

Adelina Pestriţu i-a făcut Zenaidei cunoştinţă cu Moş Crăciun. Vezi reacţia fabuloasă a fetiţei FOTO EXCLUSIV

Este însărcinată?! I s-a făcut rău în emisiune, iar concurentele au dat-o de gol

Horoscop 22 Octombrie 2021: dorințele Vărsătorilor sunt pe cale să se îndeplinească, Leii sunt extrem de pozitivi

România e în doliu! Un mare actor român a murit. A fost găsit mort în casă

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Iarna 2021-2022 va fi apocaliptică! Meteorologii se uită în arhive, să vadă dacă a mai fost una la fel

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies