Stiri

Doliu in fotbal! Indragitul roman alintat "Biju" A MURIT

Un indragit roman a murit la doar 54 de ani. O boala necrutatoare l-a ucis.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Doliu in fotbal! Indragitul roman alintat "Biju" A MURITicon photo
 
Viorel Neatu, un fost fotbalist cunoscut sub numele de "Biju", s-a stins din viata la 54 de ani. Fostul fotbalist a fost rapus de o boala necrutatoare.
 
 
„Biju”, asa cum il alintau prietenii, a pierdut lupta cu o boala nemiloasa, decedand joi seara, in jurul orei 21.00, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Viorel Neatu va fi transportat sambata dimineata la Carna (judetul Dolj), urmand sa fie inmormantat in cimitirul comunei natale duminica, in jurul orei 12.00, potrivit gds.ro.
 
Fostul fotbalist a activat la FC Universitatea Craiova.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune