Doliu în fotbalul românesc! A murit Tararache!

E din nou doliu în fotbalul românesc. A murit fostul fotbalist Dima Tararache, ce a făcut carieră la Farul Constanța și care era în prezent în conducerea celor de la Viitorul Constanța și a Academiei Hagi.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Dima Tararache s-a născut la Sinoe, în județul Constanța și s-a remarcat în carieră la Farul Constanța, dar și la alte echipe precum Dunărea Galați sau formațiile din Medgidia, relatează fanatik.ro. El a fost comemorat printr-un mesaj pe facebook de FC Viitorul și Academia Hagi. 

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Dima Tararache! FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi anunță, cu regret, trecerea în neființă a fostului angajat al cluburilor noastre și jucător al Farului, Dima Tararache.Academia Hagi și FC Viitorul transmit condoleanțe familiei îndoliate și putere pentru a trece peste această suferință”, se arată pe contul de facebook al FC Viitorul.

Și fostul căpitan, antrenor și președinte al FC Farul, Paul Peniu, a scris un mesaj în memoria lui Tararache: „Dima a fost un om extraordinar, un prieten și un coleg de echipă deosebit. Alături de Gabi Zahiu, era cel mai vesel din generația care ne-a unit la Farul. Regretăm nespus moartea sa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a spus Peniu, cel care în prezent este președintele Academiei Hagi.

 

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate