Vedete

Doliu în lumea cinematografică! A murit Celeste Yarnall, actriţa care a jucat în ”Star Trek”

Este doliu în lumea filmului şi multă durere în sufletul familiei, dar şi al fanilor. Celeste Yarnall, actriţa din Star Trek, s-a stins din viaţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Doliu în lumea cinematografică! A murit Celeste Yarnall, actriţa care a jucat în ”Star Trek”icon photo

Un nume mare, o modestie imensă - cam aşa ar cataloga-o fanii pe Celeste Yarnall, actriţa din Star Trek. Atât familia, cât şi admiratorii sunt îndureraţi.

Actriţa s-a luptat foarte mult timp cu una dintre cele mai agresive boli. Celeste Yarnall a pierdut în faţa cancerului ovarian pe data de 7 octombrie. Cu multă durere în suflet şi lacrimi în ochi, soţul actriţei abia a scos câteva cuvinte: ”Era magnifică în tot ce făcea”, conform Dailymail.

Celeste Yarnall o interpreta pe Yeoman Martha Landon, în seria ”Star Trek”, încă din anul 1967. Actriţa a mai jucat într-o multitudine de seriale, dar şi filme foarte cunoscute, precum: ”Columbo”, ”Land of the Giants”, ”Skinwalker: Curse of the Shaman”, dar şi în „The Mechanic”. 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune