Vedete

Doliu în lumea cinematografică! A murit Celeste Yarnall, actriţa care a jucat în ”Star Trek”

Este doliu în lumea filmului şi multă durere în sufletul familiei, dar şi al fanilor. Celeste Yarnall, actriţa din Star Trek, s-a stins din viaţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Doliu în lumea cinematografică! A murit Celeste Yarnall, actriţa care a jucat în ”Star Trek”icon photo

Un nume mare, o modestie imensă - cam aşa ar cataloga-o fanii pe Celeste Yarnall, actriţa din Star Trek. Atât familia, cât şi admiratorii sunt îndureraţi.

Actriţa s-a luptat foarte mult timp cu una dintre cele mai agresive boli. Celeste Yarnall a pierdut în faţa cancerului ovarian pe data de 7 octombrie. Cu multă durere în suflet şi lacrimi în ochi, soţul actriţei abia a scos câteva cuvinte: ”Era magnifică în tot ce făcea”, conform Dailymail.

Celeste Yarnall o interpreta pe Yeoman Martha Landon, în seria ”Star Trek”, încă din anul 1967. Actriţa a mai jucat într-o multitudine de seriale, dar şi filme foarte cunoscute, precum: ”Columbo”, ”Land of the Giants”, ”Skinwalker: Curse of the Shaman”, dar şi în „The Mechanic”. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune