Doliu în lumea cinematografiei! A murit creatorul lui SpongeBob

Stephen Hillenburg, creatorul serialului de animaţie ”SpongeBob Pantaloni Pătraţi/ SpongeBob SquarePants”, produs şi difuzat de postul Nickelodeon, a murit la vârsta de 57 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Stephen Hillenburg a murit la peste un an şi jumătate de când a dezvăluit că a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică (ALS).

Decesul lui Hillenburg a fost confirmat de reprezentanţi ai postului cu care a lucrat creatorul lui SpongeBob, care şi-au exprimat regretul pentru trecerea în nefiinţă a acestuia.

"Suntem trişti să împărtăşim vestea morţii lui Stephen Hillenburg, creatorul lui SpongeBob", a fost mesajul scris pe contul oficial de Twitter al postului Nickelodeon.

În luna martie a anului trecut, Stephen Hillenburg anunţa că suferă de scleroză laterală amiotrofică.

”Vreau ca oamenii să afle direct de la mine: Am fost diagnosticat cu ALS”, declara Stephen Hillenburg. ”Orice persoană care mă cunoaşte ştie deja că eu voi continua să lucrez la «SpongeBob SquarePants» şi la celelalte proiecte care mă pasionează atât timp cât voi putea. Eu şi familia mea suntem recunoscători pentru mesajele de iubire şi sprijin pe care ni le-aţi trimis. Vă cerem doar să ne respectaţi dreptul la viaţă privată în această perioadă dificilă”, mai spunea creatorul îndrăgitului serial animat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în muzica românească! S-a stins din viaţă după o lungă suferinţă

Doliu în lumea fotbalului! A murit la 20 de ani

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

Tăriceanu este în stare de ȘOC. Anunțul făcut de procurorii DNA

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Gabriela Firea face senzație pe internet. Dana Budeanu, asul din mâneca senatoarei PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies