Doliu în lumea interlopă din România! A murit liderul unui clan bucureștean temut

E doliu într-unul dintre cele mai cunoscute și temute clanuri interlope din România. Liderul clanului bucureștean a încetat din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Celebrul Sofian, lider al temutului clan bucureștean Toboșarii, a încetat din viață. El a intrat în lumea interlopă mai întâi ca hoț de buzunare în cartierul Ferentari, relatează Cancan. Era prieten cu Fane Spoitoru, care a încetat și el din viață, în 2016, din pricina unui cancer.

Sofian a murit la sfârșitul săptămânii trecute, iar vestea s-a împrăștiat repede pe rețelele de socializare, acolo unde au început să curgă mesajele de condoleanțe.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Presa relatează că în perioada în care Sofian se afla la furat în Germania cu Fane Spoitoru, cei doi interlopi au intrat în conflict cu un grup de neonaziști care obișnuia să bată imigranții români. Sofian și Fane Spoitoru, care fuseseră implicați în multe lupte de stradă în România, au scos cuțitele și i-au tăiat pe agresorii nemți în văzul lumii. Informația a făcut atunci înconjurul presei din Germania, acolo unde asemenea evenimente erau neobișnuite.

Bunul prieten al lui Sofian, Fane Spoitoru, a încetat din viață pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel. Fane Spoitoru a dus o luptă cumplită cu cancerul timp de mai mulți ani. Pe numele său adevărat Ion Titişor, Fane Spoitoru a devenit unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi de la noi din țară. În anii '90, Fane Spoitoru a fost implicat într-un conflict intens mediatizat cu poliţistul Nelu Florea. Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja polițistului, în timp ce plutonierul l-a împușcat pe liderul interlop.

 


Citește și:

Accident cumplit în Capitală! Două persoane au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un autobuz!

A murit Jean Chelba, tatăl lui Alex, tânărul fotograf mort și el la Colectiv

Școli închise din cauza gripei. În ce condiții se suspendă cursurile în Capitală

Daniel a înjunghiat-o pe mama fiicelor lui până când ea și-a dat ultima suflare! Avea doar 26 de ani și era terorizată de luni bune de soț

Un tânăr în vârstă de 15 ani și-a dat foc: tatăl a făcut tot posibilul pentru a-l salva, însă a fost prea târziu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies