Doliu în lumea interlopă din România! A murit liderul unui clan bucureștean temut

E doliu într-unul dintre cele mai cunoscute și temute clanuri interlope din România. Liderul clanului bucureștean a încetat din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Celebrul Sofian, lider al temutului clan bucureștean Toboșarii, a încetat din viață. El a intrat în lumea interlopă mai întâi ca hoț de buzunare în cartierul Ferentari, relatează Cancan. Era prieten cu Fane Spoitoru, care a încetat și el din viață, în 2016, din pricina unui cancer.

Sofian a murit la sfârșitul săptămânii trecute, iar vestea s-a împrăștiat repede pe rețelele de socializare, acolo unde au început să curgă mesajele de condoleanțe.

Presa relatează că în perioada în care Sofian se afla la furat în Germania cu Fane Spoitoru, cei doi interlopi au intrat în conflict cu un grup de neonaziști care obișnuia să bată imigranții români. Sofian și Fane Spoitoru, care fuseseră implicați în multe lupte de stradă în România, au scos cuțitele și i-au tăiat pe agresorii nemți în văzul lumii. Informația a făcut atunci înconjurul presei din Germania, acolo unde asemenea evenimente erau neobișnuite.

Bunul prieten al lui Sofian, Fane Spoitoru, a încetat din viață pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel. Fane Spoitoru a dus o luptă cumplită cu cancerul timp de mai mulți ani. Pe numele său adevărat Ion Titişor, Fane Spoitoru a devenit unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi de la noi din țară. În anii '90, Fane Spoitoru a fost implicat într-un conflict intens mediatizat cu poliţistul Nelu Florea. Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie ninja polițistului, în timp ce plutonierul l-a împușcat pe liderul interlop.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate