Doliu în lumea modei! O fostă Miss World a fost găsită moartă la 31 de ani

Doliu în lumea modei. O fostă Miss World, Fatimih Davila, a fost găsită moartă. Avea 31 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Fatimih Davila Sosa obținuse titlul de Miss Uruguay în 2006 și câștigase Miss World în 2008. Davila Sosa a fost găsită moartă ieri. Descoperirea șocantă a fost făcută în baia camerei unui hotel din Mexico City, unde frumoasa femeie a fost descoperită spânzurată, potrivit New York Post.

În comunicatul dat publicității, polițiștii au precizat că Fatimih Davila Sosa sosise în capitala Mexicului pe 23 aprilie. O cunoștință a modelului a ajutat-o să stea la un hotel din centrul metropolei, unde urma să se prezinte la un interviu.

fara descriere

Anchetatorii iau în calcul două ipoteze în cazul morții modelului Fatimih Davila: fie s-a sinucis, fie a fost omorâtă. În ultima perioadă au avut loc mai multe crime, iar victimele sunt femei turiste în Mexic. Autoritățile de acolo au reținut mai mulți traficanți de carne vie în ultimele luni, relatează Cancan. Femeilor le sunt promise că vor defila ca modele pe catwalk-urile din Mexic, însă, din nefericire, sunt răpite și forțate să se prostitueze. Tot mai multe astfel de cazuri s-au petrecut în Mexic în ultima perioadă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate