Vedete

Doliu in lumea modei! Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda a murit

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă elveţiene, Christa de Carouge a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani, după o scurtă suferinţă provocată de o boală gravă, au confirmat miercuri surse apropiate, ca răspuns la informaţiile apărute deja în presă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Doliu in lumea modei! Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda a muriticon photo
 
 
Născută la Basel, creatoarea şi-a lansat prima colecţie în 1983, iar piesele vestimentare negre şi sofisticate, care au devenit marca stilului său, au cunoscut un succes imediat, potrivit stiripesurse.ro.
De Carouge era cunoscută pentru prezentările sale mai puţin convenţionale, asemănătoare punerilor în scenă teatrale însoţite de muzică, şi nu se considera creatoare de modă în sensul tradiţional. Fără să urmeze niciodată tendinţele, piesele vestimentare semnate de Carouge au fost expuse şi s-au bucurat de apreciere în diferite muzee.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune