Doliu în lumea muzicală! A murit Jay Frank

Este doliu în lumea muzicală! Jay Frank, vicepreședintele executive al coporației Universal Music a murit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este doliu în lumea muzicală. Vicepreședintele executive al coporației mondiale Universal Music, Jay Frank, s-a stins din viață mult prea devreme! Bărbatul, un punct de sprijin foarte important în companie, a murit la vârsta de 47 de ani.

Citeste si: Taifunul Hagibis a făcut ravagii în Japonia. Peste 100.000 de salvatori caută supraviețuitori și peste șapte milioane de oameni sunt în pericol

Jay Frank suferea de cancer, conform Variety. El a fost unul dintre geniile din industria muzicală.

Mai mult decât atât, Jay Frank a lucrat și pentru mai multe posturi de televiziune ca director muzical. Cariera și-a început-o cu anii 1990.

Citeste si: Fericire mare pentru un vlogger român: Selly a luat permisul de conducere

Din anul 2015, Jay Frank s-a ocupat de promovarea artiștilor la compania respectivă. Aceștia au transmis un mesaj de condoleanțe:  „Dragi colegi, vă anunţ cu o tristeţe profundă că prietenul şi colegul nostru Jay Frank a murit în urma unei recidive a cancerului. Profesional, Jay lasă o moştenire imensă. A fost un lider creativ şi neobosit, contribuind semnificativ în evoluţia eforturilor noastre pe piaţa globală”.

„Multe dintre modurile în care ne lansăm pe piaţă artiştii şi muzica în era de streaming provin din munca inovatoare a lui Jay. Dar, mai mult decât orice altceva, Jay a fost un tată şi un soţ iubitor. Transmitem cele mai profunde condoleanţele familiei. Sincer, nu există cuvinte pentru a ne exprima sentimentele. A plecat prea repede şi ne va lipsi foarte mult”, mai transmite compania.

Citeste si: Alexandru, polițistul din Caracal care s-a împușcat, a luat teribila decizie dintr-un motiv halucinant! Soția lui a privit întreaga scenă

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate