Doliu în lumea muzicală din România! A murit Vali Coșug, mentorul lui Julie Mayaya!

E din nou doliu în lumea muzicală din România. Vali Coșug, mentorul lui Julie Mayaya, a murit. Coșug a fost cel care a descoperit numeroase talente în România.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Printre acestea artiști care au ajuns cunoscuți, ca Julie Mayaya și Mihai Onilă. Cel care a anunțat decesul lui Coșug este chiar Mihai Onilă, fostul său elev.

„Azi a încetat din viață Vali Coșug. Un om lângă care am trăit o viață. RIP", a scris Gabi Onilă pe Facebook.

„Sunt încă mută și în stare de șoc! Cum să intri în spital pentru o operație de artrită la un picior și să mori pe masă de operație de atac de cord. Aici chiar vreau o explicație.

Adio prieten drag Vali Coşug! Sunt sigură că vei fi spiritul petrecerii acolo sus printre îngeri! R.I.P Pif și condoleanțe familiei", a scris fostul model Laura Stone, pe social media.

O descoperise pe Julie Mayaya

Vali Coșug s-a ocupat de Julie Mayaya de când aceasta avea 17 ani. El este cel care a ajutat-o să progreseze înainte ca artista să devină cunoscută în întreaga țară datorită câștigării unui concurs de talente muzicale.

"Julie are o voce superbă. Meritul nu e al meu în totalitate, eu am ajutat-o, am corectat-o. Îi spuneam unde era bine, unde nu, cum trebuie să-l spună pe "e", pe "i". Eu am cunoscut-o pe ea la Iași, era în ultimul an la liceu. Cânta cu Victor Lavric. Și am întrebat-o de ce nu o lasă Victor să cânte mai mult pentru că are o voce deosebită. Cânta foarte puțîn, nu era solistă principala. Ei, după ce a terminat liceul, imediat după ce și-a dat BAC-ul, Julie m-a sunat și mi-a zis că vine la Bucureșți, că vine să se apuce de cântat pentru că părințîi ei nu au o situație deosebită și că ea vrea să facă facultate. Dar că să facă facultate avea nevoie de bani că să se întrețînă, așa că am luat-o să cânte cu mine. Cântăm la un restaurant "Yesterday" care între timp a devenit hotel, iar noi ne-am păstrat numele de trupa "Yesterday Band". Eu am cunoscut-o la 17 ani și deja la 18 intrase în pâine. Cred că sunt vreo opt ani de când lucrăm împreună", declara Vali Coșug în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre Julie Mayaya.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate