Doliu in lumea muzicii! A cantat de multe ori alaturi de Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins şi Whitney Houston

Toboşarul Ricky Lawson, care a colaborat cu o serie de cântăreţi celebri, precum Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins şi Whitney Houston, a murit într-un spital dintr-o suburbie a Los Angelesului, din cauza unui anevrism cerebral, la vârsta de 59 de ani.

Distribuie pe:

fara descriere

Ricky Lawson era internat la spitalul Memorial Medical Center din Long Beach, o suburbie a oraşului Los Angeles, informează huffingtonpost.com, citat de realitatea.net

Născut în Detroit, Ricky Lawson a învăţat să bată la tobe la vârsta de 16 ani şi a ales să îşi construiască o carieră în industria muzicală încă dinainte de a absolvi cursurile liceului Cooley, devenind unul dintre cei mai buni muzicieni de studio din Statele Unite în anii '80.

A înregistrat partitura pentru tobe pentru versiunea piesei kalooga_36441" I Will Always Love You" făcută celebră de Whitney Houston. A cântat cu alte nume sonore, precum Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins, Al Jarreau, George Benson, Bette Midler, Quincy Jones şi mulţi alţii.

Ricky Lawson a câştigat un premiu Grammy în 1986 la categoria "cea mai bună prestaţie instrumentală R&B" cu cântecul "And You Know That", pe care l-a lansat cu trupa sa, Yellowjackets.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate