Doliu in lumea muzicii! A cantat de multe ori alaturi de Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins şi Whitney Houston

Toboşarul Ricky Lawson, care a colaborat cu o serie de cântăreţi celebri, precum Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins şi Whitney Houston, a murit într-un spital dintr-o suburbie a Los Angelesului, din cauza unui anevrism cerebral, la vârsta de 59 de ani.

novalueRicky Lawson era internat la spitalul Memorial Medical Center din Long Beach, o suburbie a oraşului Los Angeles, informează huffingtonpost.com, citat de realitatea.net

Născut în Detroit, Ricky Lawson a învăţat să bată la tobe la vârsta de 16 ani şi a ales să îşi construiască o carieră în industria muzicală încă dinainte de a absolvi cursurile liceului Cooley, devenind unul dintre cei mai buni muzicieni de studio din Statele Unite în anii '80.A înregistrat partitura pentru tobe pentru versiunea piesei "I Will Always Love You" făcută celebră de Whitney Houston. A cântat cu alte nume sonore, precum Michael Jackson, Eric Clapton, Phil Collins, Al Jarreau, George Benson, Bette Midler, Quincy Jones şi mulţi alţii.

Ricky Lawson a câştigat un premiu Grammy în 1986 la categoria "cea mai bună prestaţie instrumentală R&B" cu cântecul "And You Know That", pe care l-a lansat cu trupa sa, Yellowjackets.

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies