Stiri

Doliu in lumea muzicii! O legenda s-a stins din viata fulgerator

O legenda a muzicii rock din Franta, Rachid Taha, a murit ieri noapte in urma unui infarct.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Doliu in lumea muzicii! O legenda s-a stins din viata fulgeratoricon photo

Rachid Taha a cunoscut celebritatea in anii '80, el fiind liderul grupului "Carte de Séjour". Grupul pe care il conducea a preluat la inceputurile sale piesa clasica "Douce France", compusa de Charles Trénet, noua versiune a trupei rock aducandu-i acesteia notorietatea in Franta.

"Fiul sau Lyes, familia, rudele si apropiatii sai, toti prietenii si studioul de inregistrari Naive anunta cu imensa tristete decesul artistului Rachid Taha, survenit noaptea trecuta in urma unui infarct la domiciliul sau din Lilas", in apropiere de Paris, se arata intr-un comunicat transmis AFP.

Pe 18 septembrie Rachid Taha ar fi implinit 60 de ani. In afara de "Douce France", printre hiturile grupului "Carte de Séjour", pe care Rachid Taha l-a condus, se mai numara "Bleu De Marseille" si "Ramsa". Un album solo lansat in 1998 de Rachid Taha, "Diwân", s-a mentinut o perioada lunga de timp in topurile franceze.

 
 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune