Stiri

DOLIU în lumea muzicii populare! Un artist îndrăgit a făcut infarct

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


DOLIU în lumea muzicii populare! Un artist îndrăgit a făcut infarcticon photo
 
Daniel Siminic a murit în urmă unui infarct. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţîn timp, de către un colaborator. 
 
Vestea tragică a fost dată de Andrada Bârsăuan, care avea un proiect muzical în colaborare cu acesta, potrivit B1.
 
„Am să vă transmit o veste tristă tuturor celor care l-aţi cunoscut şi aţi colaborat cu el… Astăzi când trebuia să filmăm împreună, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunţându-mă că Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi… Dumnezeu să îl ierte şi să aibă odihnă veşnică!?", a scris artista pe Facebook.
 
 
„Azi trebuia să filmăm împreună gânduri şi vise la care am gândit împreuna, mi-aţi dat viaţă şi sens cântecelor mele! N-am să uit niciodată dimineaţa de astăzi când am primit telefonul de la Carmen…" , a spus Andrada Bârsăuan.
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune