Stiri

Doliu în lumea politică! Un lider PSD a murit

E din nou doliu în lumea politică. Un lider PSD a murit. Este vorba despre primarul comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Anunțul a fost făcut de organizația dâmbovițeană a PSD, printr-o postare pe Facebook.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea pe care o simțim la pierderea colegei noastre, doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu. Am pierdut un om minunat, un dascăl al comunității, un profesionist în administrație, un coleg pe care ne-am putut bizui. 
Suntem cu toții alături de familia îndoliată și de comunitatea care pierde un membru de seamă, rugându-ne ca Dumnezeu să îi călăuzească sufletul în Împărăția Cerurilor”, arată postarea de pe pagina de Facebook- PSD Dâmbovița.

A murit și un fost senator PSD

Recent, a încetat din viață și fostul senator PSD Otilian Neagoe, care a murit la vârsta de 69 de ani. Acesta a lăsat vacantă o funcție importantă. 

Otilian Neagoe a fost senator PSD de Brașov în legislatura 2004-2008.

Din mai 2009, Otilian Neagoe ocupa funcția de vicepreședinte și secretar de stat la Consiliul Concurenței. Acum această funcție importantă a rămas vacantă.

Otilian Neagoe a demisionat din Senat pe 30 iunie 2008, fiind înlocuit de senatorul Mihai Mohaci. Fostul membru PSD a făcut parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Orientală a Uruguayului, Ucraina și Statul Israel. A înregistrat 178 de luări de cuvânt și a inițiat 17 propuneri legislative, din care una a fost promulgată lege.

Galerie foto