Doliu în lumea sportului. După Mihai Constantinescu și Leo Iorga o altă celebritate s-a stins din viață

Doliu în lumea sportului românesc după ce antrenorul de handbal Liviu Paraschiv a încetat din viață, ieri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai bine cotați antrenori români de handbal din ultimii 30 de ani, a încetat din viață la vârsta de 72 de ani. 

Citeste si: O profesoară și un elev de 16 ani și-au cărat pumni în fața clasei! Totul a fost filmat VIDEO

Citeste si: Șosetele folosite de Michael Jackson pentru primul „moonwalk”, scoase la licitație pentru o sumă exorbitantă

Citeste si: Incident grav pe podul Pipera din Capitală. Un șofer de taxi din Capitală la un pas de a fi incinerat la locul de muncă

Doliu în lumea sportului. După Mihai Constantinescu și Leo Iorga o altă celebritate s-a stins din viață

Liviu Paraschiv s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate și a suferit chiar și o intervenție chirurgicală pe cord deschis. Imediat după ce fostul antrenor a pierdut lupta cu viața, oficialii din sport au postat mesaje emoționante pe Facebook. 

fara descriere

„A plecat dintre noi profesorul Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai valoroși antrenori pe care i-a avut handbalul românesc. A fost antrenorul echipei noastre din octombrie 2012 până în aprilie 2015. A promovat, în premieră, Slobozia pe prima scenă și a avut o contribuție însemnată în menținerea ei la acest nivel. A fost un profesionist desăvârșit, un suflet mare dedicat în totalitate handbalului. A avut o contribuție determinantă la ascensiunea handbalului slobozean al cărui suporter a rămas până în ultima clipă… Drum lin către Lumină, domn' Profesor!", a scris HCM Slobozia pe pagina de Facebook.

Fanii au rămas șocați de veste și și-au exprimat regretele în comentarii. De altfel, mai multe cluburi sportive au postat mesaje de condoleanțe în memoria fostului antrenor de handbal. 

fara descriere

„Zi trista pentru handbal! Drum lin catre cer, Liviu Paraschiv! Ne vom aduce cu drag aminte de tine, pentru ca, după 35 de ani de cariera, vei ramane parte importanta din istoria unor cluburi de referinta in handbalul brasovean si nu numai.Condoleante familiei indoliate!”, a postat CSM Corona Brasov pe reţeaua de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate