Doliu în lumea sportului! Un alt boxer a murit, la 23 de ani!

Este doliu din nou în lumea sportului. Cunoscutul boxer Hugo Santilian a murit la vârsta de 23 de ani, din cauza rănilor suferite la un meci.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Boxerul rus Maxim Dadaşev a decedat după ce s-a luptat cu Eduardo Abreu pentru centura de campion WBC Latino Silver la categoria uşoară.

VIDEO

Meciul s-a încheiat la egalitate, însă Hugo Santillan avea să moară după lupta extrem de disputată. Boxerul a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au reușit să îi salveze viața.

Anunţul decesului boxerului a fost făcut de antrenorul său, Buddy McGirt. Acesta a aruncat prosopul în repriza a XI-a a meciului contând pentru stabilirea challengerului pentru titlul IBF la categoria semiuşoară, desfăşurat la Oxon Hill, Maryland, potrivit News.ro.

Dadaşev a vomitat pe drumul spre vestiare şi a fost transportat de urgenţă la spital, cu hemoragie craniană. El a fost operat şi plasat în comă indusă. Medicii au afirmat că sportivul a suferit grave leziuni craniene.

Boxerul era născut la Sankt Petersburg, dar stabilit în California. Dadaşev era neînvins la profesionişti în 13 meciuri disputate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate