Doliu în lumea teatrului! Cristina Eugenia Popa s-a stins din viață

Cristina Eugenia Popa s-a stins din viață în urmă cu scurt timp.

Doliu în lumea teatrului! Cristina Eugenia Popa s-a stins din viață
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Doliu în lumea teatrului! Cristina Eugenia Popa s-a stins din viață, ieri, 11 martie. Anunțul dureros a fost făcut de Teatrul Excelsior București.

Cristina Eugenia Popa a murit

Cristina Eugenia Popa a murit, ieri, 11 martie. Teatrul Excelsior a anunțat cu profund regret disparția directorului Economic, Cristina Popa.  "Doamna noastră nu mai e... la Teatru. Și nici altundeva. Teatrul Excelsior anunță cu profund regret dispariția doamnei 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗻𝗮 𝗘𝘂𝗴𝗲𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗼𝗽𝗮, Director Economic. Suntem o echipă. De artişti. Nu ştim să scriem astfel de postări şi nici nu ne dorim să învăţăm vreodată... Suntem fără cuvinte- abia am găsit câteva pe care să le adunăm în această postare. Și o vom scrie așa cum simțim, pentru că nu este doar o informare, ci un crâmpei de istorie a teatrului nostru, care de astăzi nu mai e la fel!

Citeste si: Doliu în medicină! Unul dintre cei mai importanți chirurgi români s-a stins din viață

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

A apărut printre numerele de astăzi. Sau, poate, va fi declarată printre cele de mâine, pentru că e relevantă ora la care s-a întâmplat... S-a întâmplat! Of, noi nu ştim niciodată cum e cu declaraţiile, cu calculele, cu raportările. Nu ne-am bătut niciodată capul cu cifrele. Nu trebuia să calculăm nimic... Pentru că nu era nevoie să o facem.", au transmis membrii Teatrului EXCELSIOR. 

"Eram convinși că se întoarce curând la teatru!"

În continuare, membrii din cadrul teatrului Excelsior București sperau ca femeia să se întoarcă cât de curând la teatru și nu se gândeau o secundă la ce mai rău. Pe pagina de Facebook au apărut un ultim mesaj pentru cea pe care au îndrăgit-o și au considerat-o un adevărat mentor.

Doliu în lumea teatrului! Cristina Eugenia Popa s-a stins din viață

Citeste si: Doliu în lumea presei! O cunoscută jurnalistă s-a stins din viață în urma infecției cu COVID-19

"O aveam pe ea. Era mereu acolo- şi înainte, şi după program. Era centura noastră de siguranţă. Şi, ca toate centurile de siguranţă, strângea: oamenii în jurul său, zeci de rapoarte, devize, acele „prea multe hârtii” esențiale. Desigur, acest sentiment nu e mereu confortabil, dar îi dădeam dreptate după fiecare control în care instituția noastră era apreciată cu calificativul „excelent”.

„Centura noastră de siguranță” declanșa câte o „alarmă” dacă uitai să o activezi. Nimic în teatru nu se făcea fără ca ea să știe. Dar ne salva întotdeauna. Și, când se întâmpla astfel, ne vorbea cu drag. Când ușile teatrului s-au închis, Doamna Popa le-a păstrat întredeschise... Cum o să urcăm de-acum la „etajul 3” știind că nu mai avem cui să-i dăm explicații sau să-i cerem soluții și sprijin?! De astăzi nu o mai avem pe Doamna Popa. Astăzi am aflat că... „s-a întâmplat”. Am pierdut-o. Pentru totdeauna. Suntem îndurerați... Eram convinși că se întoarce curând la teatru!... O așteptam înapoi! Doamna Popa, noi mâine avem filmare. Și repetiție. Cum să scriem un referat și un decont pe care să nu le semnați? Să fiți în Lumină!Vă mulțumim pentru tot!", se mai arată pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scrisoarea sfâșietoare a unei mame, care și-a pierdut copila din cauza unei boli nemiloase: ”Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc”

Ion Iliescu a împlinit 91 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere fostul președinte al țării: "Mă simt bine..."

Doliu în lumea teatrului! Actorul Puiu Gheorghe Dănilă a murit la 71 de ani

Horoscop saptamanal 25-31 Octombrie 2021: Balanțele se apropie cu pași repezi de atingerea obiectivelor propuse

Dispar centralele termice de apartament! Decizia luată chiar acum este clară. Trebuie să renunțe

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies