DOLIU in lumea teatrului! Un actor roman cunoscut a murit!

Actorul de teatru şi film Aurel Cioranu, cunoscut pentru activitatea sa de la Teatrul Bulandra din Bucureşti, a decedat joi, la vârsta de 84 de ani, şi va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Dămăroaia din Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDecesul actorului Aurel Cioranu a fost anunţat, vineri, de Teatrul Bulandra, într-un comunicat remis MEDIAFAX de Uniunea Teatrală din România (UNITER).

Corpul neînsufleţit al actorului va fi depus, vineri, la capela Cimitirului Dămăroaia. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, la Cimitirul Dămăroaia.

"Aşa a început teatrul pentru Aurel Cioranu, actor al Teatrului Bulandra din Bucureşti: «Zorii debutului meu au fost frumoşi. 'Nota zero la purtare' a fost primul meu succes, iar Beligan m-a văzut într-o seară şi m-a strigat: «Cioranu, mi-ai plăcut foarte mult, nu vrei să vii la noi la teatru?». Părăsirea scenei a fost discretă ca şi ieşirea din această viaţă. Ne luăm rămas bun de la un om sensibil, cald, generos şi binevoitor", se spune în comunicat, potrivit mediafax.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate