Doliu în lumea televiziunii! Primul deces de Covid-19 în mass-media din România

Un angajat al televiziunii Realitatea PLUS a murit din cauza infectării cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

coronavirus
Doliu în lumea televiziunii! A fost înregistrat primul deces din cauza coronavirusului

 


In articol:

Anunț trist în România! S-a înregistrat primul deces din cauza coronavirusul în mass-media. Este vorba despre un anagjat al televiziunii Realitatea PLUS. Bebe Stănuțiu avea doar 46 de ani și era internat la Terapie Intensivă. Bărbatul era făcea parte din regia tehnică a televiziunii.

Bebe Stănuțiu a devenit prima persoană din televiziunea din România care a murit din cauza infectării de coronavirus. El a lăsat în urmă doi copii.

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

Citeste si: O altă pandemie amenință omenirea. E mult mai periculoasă și e creată de oameni - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Drum lin, Bebe! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este anunțul făcut de conducerea televiziunii de știri. Ei au dedicat un videoclip în memoria colegului său trecut acum în viața de apoi. 

coronavirus
Bebe Stănuțiu este primul om din televiziune răpus de coronavirus[Sursa foto: Captura video]

Anunț îngrijorător! România a intrat în valul al doilea de coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a făcut anunțul la care mulți se așteptau. România a intrat deja în cel de-al doilea val de coronavirus, precum multe alte state din Uniunea Europeană.

„Toate țările din UE se află pe un trend crescător. Multe dintre statele membre, în perioada verii, au înregistrat puține îmbolnăviri și, practic, acolo discutăm foarte clar de un al doilea val. Noi suntem, practic, în aceeași situație, cu diferența că, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în multe țări din UE, noi am avut un număr destul de mare de cazuri permanent și atunci am avut o creștere liniară, începând cu dată de 1 iunie și cu momente de stabilizare, de o săptămâna două, după care numărul de cazuri creștea în continure.

Sunt preocupat de cifrele pe care le-am văzut la raportarea testelor efectuate duminică, când pe de-o parte am avut un record pentru o zi de duminică și am avut 20% dintre probele testate pozitive, ceea ce mă face să cred că suntem într-un moment de transmitere comunitară intensă”, a declarat medicul Rafila.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

Nu mai luați aceste pastile fără recomandare! Un important medic avertizează. Te poate costa viața

Horoscop, miercuri 2 decembrie: Leii sunt luați pe sus de o nouă dragoste, în timp ce Scorpionii învață să trăiască în prezent alături de un partener iubitor. Vezi ce spun...

Prima dezbatere Trump-Biden, marcată de jigniri grosolane. Biden: „Nu poți să scoți un cuvânt coerent de la clovnul ăsta!”. Trump: „Nu e nimic deștept la tine, Joe!” Cine este...

Imagini de la mormântul lui Ion Manole, la trei săptămâni după ce s-a stins din viață din cauza coronavirusului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies