Stiri

Doliu în muzica românească! A murit Eugen Rotaru

Este doliu în lumea artistică românească. Eugen Rotaru s-a stins din viaţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Doliu în muzica românească! A murit Eugen Rotaruicon photo

Artistul Eugen Rotaru a murit astăzi, după o luptă lungă cu boala. Bărbatul le-a fost alături foarte multor artişti români, printre care şi Monicăi Anghel, Mihaelei Runceanu, Mirabelei Dauer sau lui Gabriel Dorobanţu. De asemenea, Eugen Rotaru a fost cel care le-a pus în scenă Stelei Popescu şi lui Alexandru Arşinel multe spectacole.

Eugen Rotaru a fost maestru, poet şi dramaturg. Din mâinile şi sufletul lui de aur au ieşit numeroase compoziţii muzicale româneşti, printre care şi ”De ce nu-mi spui că mă iubeşti” (Mirabela Dauer), ”Ce va fi cu iubirea mea” (Loredana Groza), ”Ne cunoaştem din vedere” (Corina Chiriac). De asemenea, a fost textierul şi cunoscutelor melodii "Fericirea are chipul tău" sau "Dau viaţa mea pentru o iubire".

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune