Doliu în muzica românească! S-a stins din viaţă după o lungă suferinţă

Valentin Dogaru, component al celei mai importante formaţii de acompaniament muzical din România, Big Band-ul Radio, a murit. Muzicianul s-a stins după o lungă suferinţă, cu un an înainte de a ieşi la pensie.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Din nefericire, artistul nu şi-a văzut cel mai mare vis al său îndeplinit: acela de a o acompania pe marea Aura Urziceanu într-un concert! Aura Urziceanu este una dintre puţinele mari cântăreţe din România pe care Valentin Letchin Dogaru nu a apucat să le acompanieze în timpul vieţii sale.

Aura Urziceanu a susţinut săptămâna trecută trei concerte memorabile în România, însă starea de sănătate a lui Valentin Dogaru era deja precară.

Vedete de muzică uşoară şi mari artişti de blues şi jazz au fost acompaniaţi de Valentin Dogaru împreună cu Big Band-ul Radio.

Trombonistul Valentin Dogaru a cântat alături de Big Band-ul Radio în toate marile gale, în sute de concerte şi în celebrele festivaluri româneşti de muzică "Cerbul de Aur" şi "Mamaia". Valentin Dogaru a fost coleg cu marii muzicieni George Natsis sau Tudy Zaharescu.

 

 

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea fotbalului! A murit la 20 de ani

Doliu în cinematografie! A murit regizorul Bernardo Bertolucci, laureat de două ori al Oscarului!

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Andreei Mantea

Cutremur în Guvern! Îi dă afară pe toţi. Un greu din PNL pierde totul

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Schimbări majore pentru șoferi. Ce se întâmplă cu polițele RCA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies