Doliu în Poliția Română. Polițistul care s-a împușcat în cap a murit după o lună și jumătate de comă!

Polițistul în varstă de 32 de ani care s-a împușcat în cap la începutul lunii august a pierdut lupta cu viața după o lună si jumătate în care a zăcut în Secția de Reanimare a Spitalului Județean Suceava.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Polițistul criminalist Bogdan Bănică, liderul Sindicatului Decus, a fost cel care a anunțat vestea care a îndoliat poliția suceveană, informează monitorulsv.ro.

"În urma unei puternice hemoragii şi în ciuda eforturilor medicilor, colegul nostru, care la începutul lunii august a fost găsit împuşcat în cap cu arma din dotare, a pierdut lupta cu viaţa... Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te ierte pentru gestul necugetat din acea seară fatidică, Ionuţ, şi chiar dacă ai ales să pleci, noi îţi vom păstra amintirea vie...",a scris Bogdan Bănică pe pagina sa de socializare.

Agentul principal Andrei Ionuț Aursulesei, în vârstă de 32 de ani, și-a tras un glonte în cap în timp ce se afla într-un autoturism Audi, în seara zilei de 5 august, pe Dealul Mănăstirii de la marginea cartierului Burdujeni.

 

Sursa foto: monitorulsv.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate