Doliu în presă! A murit un cunoscut jurnalist român

E doliu în presă, după ce un cunoscut jurnalist a murit. Este vorba de Nicolae Gîtan, sau Nicu aşa cum îi spuneau apropiaţii, un ziarist cu peste 50 de ani de activitate în presa gorjeană.

Autor: A. I.

Nicolae Gîtan şi-a făcut "ucenicia" în anii '50. Ulterior a scris în Gazeta Gorjului, actualul Gorjeanul, o perioadă îndelungată, dn 1975 până în 2012. După 2012 a devenit consilier juridic, informează gorj-domino.ro.

Anunţul decesului lui Nicolae Gîtan a fost făcut de prietenul său Marius Adrian Becherete, tot un fost redactor al Cotidianului Gorjeanul. „Am aflat, în urmă cu puţin timp, că jurnalistul şi ziaristul Nicolae Gîtan nu mai este printre noi… Drum lin către stele Nea Nicule, spre întregirea redacţiei Gorjeanului, acolo sus, între colegii-îngeri! Dumnezeu să

te ierte şi să te odihnească în pace!! Sincere condoleanţe familiei”, a scris Marius Adrian Becherete pe pagina sa de socializare.

Zeci de prieteni şi cunoscuţi ai jurnalistului au transmis mesaje de condoleanţe pe Facebook.  „Sincere condoleanţe şi păreri de rău. Nicu Gâtan a început <ucenicia> la Staţia de radioficare a petroliştilor de la Ţicleni, în anii '50 şi era preţuit mult de către petrolişti. La ziarul gorjenilor a fost o flacără vie. Probabil că şi în ceruri e chemat la o astfel de misiune. Dumnezeu să-l ocrotească şi acolo”, „Drum lin, nea Nicule! Condoleanţe familiei”, „Încă un suflet din vechea redacţie „Gorjeanul” merge să scrie în Ceruri. Păstrez amintirea unui om bun, a unui coleg deosebit, Dl. GÎTAN. Rămas bun, Domnule Ziarist” sunt doar câteva dintre zecile de mesaje postate în memoria jurnalistului Nicolae Gîtan.

Sursa foto: gorj-domino.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A murit! Anunţul făcut astăzi despre marele prezentator

Gheorghe Ştefan a fost eliberat din închisoare!

Divorţ-bombă în lumea bună a Capitalei! Se desparte şi de al doilea soţ, la numai 27 de ani. A fugit de acasă cu copilul

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

MOARTEA lui Vladimir Putin! Este cutremur total la Moscova: "Își cunoaște posibila soartă!"

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Pentru Vladimir Putin, războiul din Ucraina este pe viață și pe moarte. Înfrângerea ar putea însemna decesul liderului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies