Doliu în PSD. Lucian Bolcaș a murit!

Doliu în PSD. Fostul politician Lucian Bolcaș a încetat din viață miercuri dimineața.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Doliu în PSD. Lucian Bolcaș a murit!


In articol:

Fost vicepreședinte al PRM și membru al PSD în ultima parte a vieții sale, Lucian Bolcaș a încetat din viață în cursul săptămânii trecute.

Lucian Bolcaș s-a născut pe 15 aprilie 1942 la București. A fost avocat în Baroul București și politician român, fost vicepreședinte al PRM și deputat în Parlamentul României în legislaturile 2000-2004, 2004-2008.

Bolcaș a fost exclus din PRM

Lucian Bolcaș a fost exclus din PRM pe 9 martie 2010, acuzat de „trădarea intereselor partidului”. Pe 30 septembrie 2010 Lucian Bolcaș s-a înscris în PSD.

În momentul în care Ludovic Orban i-a făcut o plângere lui Dăncilă pentru Înaltă Trădare, Lucian Bolcaș a intervenit prompt, declarațiile sale fiind printre ultimele făcute public. 

„În legătură cu plângerea penală formulată de domnul Orban, care nici nu are curajul să și-o asume, trebuie remarcat un lucru. Prietenul meu din copilărie spunea așa: Tare îmi plac mie oamenii când se prostesc peste măsură. Așa este și cu domnul Orban. Această plângere este de un ridicol absolut. Prin formă e ridicolă că e vorba de invocarea unei răspunderi ministeriale. E ridicolă prin conținut că din această plângere reiese că statul evreu este dușmanul nostru. Asta reiese din plângere. Vă rog să mă iertați, dar statul israelian este un corespondent diplomatic de multă vreme, de pe vremea lui Ceaușescu”, a declarat Bolcaș la vremea respectivă. 

 

Citeste si: Curs valutar. BNR detonează marea surpriză. Cât este un EURO la ora 13:00

Citeste si: Copil de 1 an și 5 luni, suspect de Coronavirus. A fost transportat cu izoleta

Citeste si: Eroare uriașă de la Google. Ce tipuri de telefoane Android sunt vizate

Citeste si: Google a luat măsuri dure. Ce se întâmplă cu Google Play Store

Citeste si: Cristina Șișcanu Ionescu și-a ”citit” adversarele! ”Voi riposta” Primele impresii de la filmările "Bravo, ai stil!"

Citeste si: Coronavirusul a creat panică în toată lumea! Oana Roman a reacționat dur: „Întreaga lume este foarte mult manipulată”

Citeste si: Tatăl băiețelului otrăvit la școală, reacție surpriză: ”M-aș bucura ca aceia care au greșit să devină prietenii fiului meu”

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate